groente en vlees

Zoek naar groente en vlees in uw eigen kookboeken

Groente En Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Elzasser zuurkool met vlees

Ingrediënten:
eendenvet, ganzenvet, jeneverbessen, kippenbouillon, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, riesling, sylvaner, tijm, ui, water, zuurkool en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Vlees voor Elzasser zuurkool

Ingrediënten:
aardappel, bockworst, boerenworst, gerookte rollade, gerookt spek, gezouten spek, grof zeezout, knakworst, knoflook, varkenspootjes, varkensschenkel, weisswurst en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Uitgeholde courgettes gevuld met rundvlees, ham en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
courgette, ei, gekookte ham, melk, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, prosciutto, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water, witbrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tuinbonen met bloedworst

Ingrediënten:
bloedworst met ui, olijfolie, spaanse bloedworst, tuinbonen, ui en zout

Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Provençaalse artisjokken - carciofi alla provenzale

Ingrediënten:
artisjok, citroensap, droge witte wijn, groentebouillon, lente-ui, olijfolie, pancetta, peper, tomaat, verse basilicum, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Tuinbonen in saus

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, jonge tuinbonen, olijfolie, serranoham, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tuinbonen met ham - fave al prosciutto

Ingrediënten:
boter, gekookte ham, peper, ui, verse bladpeterselie, verse tuinbonen, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Petjel godok (Vlees in saus)

Ingrediënten:
fruitjes, kemiries, tamarinde, knoflook, lomboks, santen en vlees

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Doperwtjes en worteltjes

Ingrediënten:
boter, buikspek, jonge worteltjes, lente ui, verse doperwten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Töltött kaposzta - Gevulde zuurkoolrolletjes

Ingrediënten:
bloem, boter, dillezaad, ei, groene kool, knoflook, kummelzaad, ontbijtspek, paprikapoeder, peper, rijst, ui, varkensgehakt, witte kool, zout, zure room en zuurkool

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Etli lahana dolmasi - Koolbladeren met vlees

Ingrediënten:
lamsgehakt, peper, peterselie, rijst, ui, water, witte kool en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gesmoorde venkel met jamón

Ingrediënten:
citroensap, jamón, knoflook, olijfolie, venkelgroen, venkelknol, verse munt, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Koolrollade

Ingrediënten:
basilicum, ei, groentebouillon, half-om-halfgehakt, lavas, melk, olie, oud brood, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, witte kool en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Kol koening (Koolrolletjes gevuld met gekruid gehakt)

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, djinten, knoflook, koolbladeren, peper, rundergehakt, selderij, trassi en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Etli kabak dolmasi - Courgettes gevuld met vlees

Ingrediënten:
bouillon, courgette, dille, gehakt, munt, peterselie, rijst, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Recept uit Turkse kookkunst:

Firinda patlican - Aubergine uit de oven

Ingrediënten:
aubergines, boter, gehakt, meel, paprika, suiker, tomaten, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Libelle Gevulde groenten

Recept uit Libelle Gevulde groenten:

Gevuld witloof met olijven, rozijnen en pijnboompitten

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kalamata olijven, olijfolie, paneermeel, pijnboompitten, rozijnen, witloof, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Boerenkool, pastinaak, witte chocolade en zwezerik

Ingrediënten:
azijn, bloem, boerenkool, boter, kalfszwezerik, kippenbouillon, melk, olie, paneermeel, pastinaak, peper, steranijs, ui, water, witte chocolade en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Tuinboontjes met spek en bonenkruid

Ingrediënten:
bonenkruid, spekreepjes en tuinbonen

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Patlican musakka - Gebakken aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloemkoolsaus, gehakt, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaten en ui

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gesmoorde bleekselderij

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, buikspek, olijfolie, tomatenpuree, ui, vleesextract, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Jonge savooienkoolbladeren met serranopeper - collard greens with serrano chile

Ingrediënten:
amsoi, gezouten spek, kruidenazijn, savooiekool, serrano chilipeper, ui, peper, water en zout

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Paprika´s gevuld met rauwe rijst en gehakt

Ingrediënten:
bloem, ei, gehakt, groene paprika, knoflook, rijst, runderbouillonblokje, saffraandraadjes, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Ratatouille uit La Mancha

Ingrediënten:
chorizo, courgette, croutons, groene paprika, ham, olijfolie, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gebakken tuinbonen met ham - habas salteadas con jamón

Ingrediënten:
jonge tuinbonen, knoflook, olijfolie, serranoham, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente