groente en vlees

Zoek naar groente en vlees in uw eigen kookboeken

Groente En Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Elzasser zuurkool met vlees

Ingrediënten:
eendenvet, ganzenvet, jeneverbessen, kippenbouillon, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, riesling, sylvaner, tijm, ui, water, zuurkool en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Vlees voor Elzasser zuurkool

Ingrediënten:
aardappel, bockworst, boerenworst, gerookte rollade, gerookt spek, gezouten spek, grof zeezout, knakworst, knoflook, varkenspootjes, varkensschenkel, weisswurst en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Uitgeholde courgettes gevuld met rundvlees, ham en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
courgette, ei, gekookte ham, melk, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, prosciutto, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water, witbrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gesmoorde bleekselderij

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, buikspek, olijfolie, tomatenpuree, ui, vleesextract, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Boerenkool, pastinaak, witte chocolade en zwezerik

Ingrediënten:
azijn, bloem, boerenkool, boter, kalfszwezerik, kippenbouillon, melk, olie, paneermeel, pastinaak, peper, steranijs, ui, water, witte chocolade en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Recept uit Turkse kookkunst:

Firinda patlican - Aubergine uit de oven

Ingrediënten:
aubergines, boter, gehakt, meel, paprika, suiker, tomaten, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Etli kabak dolmasi - Courgettes gevuld met vlees

Ingrediënten:
bouillon, courgette, dille, gehakt, munt, peterselie, rijst, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Jonge savooienkoolbladeren met serranopeper - collard greens with serrano chile

Ingrediënten:
amsoi, gezouten spek, kruidenazijn, savooiekool, serrano chilipeper, ui, peper, water en zout

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Libelle Gevulde groenten

Recept uit Libelle Gevulde groenten:

Gevuld witloof met olijven, rozijnen en pijnboompitten

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kalamata olijven, olijfolie, paneermeel, pijnboompitten, rozijnen, witloof, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Naamloos gerecht met groente en vlees

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, blanke azijn, bruine basmatirijst, goela djawa, kenarienoten, knoflook, mager rundvlees, maïskorrels, olie, peper, sambal trassi, sperziebonen, taugé, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Bijgerecht uit Oma's receptenboek:

Romige spitskool met ham en karwijzaad

Ingrediënten:
boter, ham, karwijzaad, maïzena, margarine, peper, slagroom, spitskool en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Varkensvlees met taugé - moo pad tua ngok

Ingrediënten:
knoflook, kratiem, lente-ui, nam pla, olie, suiker, taugé, thaise vissaus, varkensgehakt en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Paprika´s gevuld met rauwe rijst en gehakt

Ingrediënten:
bloem, ei, gehakt, groene paprika, knoflook, rijst, runderbouillonblokje, saffraandraadjes, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gebakken tuinbonen met ham - habas salteadas con jamón

Ingrediënten:
jonge tuinbonen, knoflook, olijfolie, serranoham, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde courgettebootjes - barchette di zucchine ripiene

Ingrediënten:
boter, courgette, ei, gekookte ham, knoflook, mager rundergehakt, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, passata, peper, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Koolrollade

Ingrediënten:
basilicum, ei, groentebouillon, half-om-halfgehakt, lavas, melk, olie, oud brood, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, witte kool en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Recept uit Turkse kookkunst:

Karniyarik - Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergines, boter, gehakt, tomaat, tomatensap, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Etli biber ve domates dolmasi - Paprika en tomaat gevuld met vlees

Ingrediënten:
lamsgehakt, munt, olie, paprika, peterselie, rijst, tomaat, tomatensap, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Yaprak dolmasi - Gevulde wijnbladeren

Ingrediënten:
gedroogde munt, lamsgehakt, olie, peper, peterselie, rijst, ui, water, wijnbladeren en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Bijgerecht uit Oma's receptenboek:

Snijbonen van de molenaar

Ingrediënten:
bosui, mager spek, rode ui, snijbonen, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zilveruitjes met salie - cipolline alla salvia

Ingrediënten:
olijfolie, pancetta, salieblaadjes, zilverui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Zuurkool op traditionele wijze - choucroute à l´ancienne

Ingrediënten:
casselerrib, doorregen spek, droge riesling, gekookte worst uit morteau, jeneverbes, knakworst uit straatsburg, knoflook, kruidnagel, kummel, laurierblad, peperkorrel, rauwe zuurkool, rookworst uit montbéliard, spekzwoerd, tijm, ui, varkenspoot en winterpeen

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Provençaalse artisjokken - carciofi alla provenzale

Ingrediënten:
artisjok, citroensap, droge witte wijn, groentebouillon, lente-ui, olijfolie, pancetta, peper, tomaat, verse basilicum, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Doperwtjes en worteltjes

Ingrediënten:
boter, buikspek, jonge worteltjes, lente ui, verse doperwten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tuinbonen met ham - fave al prosciutto

Ingrediënten:
boter, gekookte ham, peper, ui, verse bladpeterselie, verse tuinbonen, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente