lamsvlees

Zoek naar lamsvlees in uw eigen kookboeken

Lamsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Lam tandoori

Ingrediënten:
citroensap, dikke griekse yoghurt, lamsbout, munt, peper, suiker, tandooripasta en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Recept uit A little bite of Beddington:

Lamssaté

Ingrediënten:
citroensap, ketjap, knoflook, lamsbout, sambal oelek, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Lamskibbeh met dadel en pijnboompitvulling

Ingrediënten:
dadels zonder pit, fijne bulgur, granaatappelsiroop, kaneelpoeder, lamsgehakt, pijnboompitten, piment, witte ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Lamsvlees met pernod

Ingrediënten:
bloem, courgette, knoflook, lamskotelet, olijfolie, peper, pernod, provençaalse kruiden, pruimtomaat, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsmedaillons met waterkerssaus

Ingrediënten:
appelgelei, bruine fond, fromage frais, gedroogde salie, kippenbouillon, lamslende, salie, water, waterkers, witte peper, worcestershiresaus en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Perol de cordero menorquin - Ovenschotel van lamsvleesn en tomaten zoals op Menorca

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, olijfolie, rozemarijn, tijm, vleestomaat, zeezout, zuiglamribbetjes en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Cordero al cava - Lamsschouder in cava

Ingrediënten:
cava, knoflook, lamsschouder, olijfolie, zeezout, zoete ui en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Geflambeerde koteletten met gevulde abrikozen

Ingrediënten:
champignons, extra vergine olijfolie, gedroogde abrikozen, gember, knoflook, magere halskoteletten, peterselie, sinaasappelsap, ui, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gekruide en gerookte lamsbout

Ingrediënten:
knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, witte wijn en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gerookte lamsfilet met sinaasappelsaus

Ingrediënten:
crème fraîche, honing, knoflook, lamsfilet, mosterd, olie, peper, perssinaasappel, rozemarijn, tijm, ui en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Köfte - Gehaktballetjes

Ingrediënten:
casinobrood, ei, gember, groentebouillon, knoflook, lamsgehakt, melk, olie, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, tomaten-safraansaus en witte ui

Keuken:
Turks / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Lam met pompoen en kweepeer

Ingrediënten:
honing, knoflook, korianderpoeder, kweepeer, lamsschouder, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, paprikapoeder rosenscharf, pompoen, ras el hanout, safraandraadjes, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:

Lamskoteletjes met kruidenboeketjes

Ingrediënten:
azijn, bieslook, citroensap, lamskoteletjes, sperziebonen en tuinkruiden

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Marokkaanse stoofpot

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, kaneel, knapperige salade, knoflook, komijnpoeder, koriander, lamsgehakt, olijfolie, tomatenblokjes in blik en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Lammsattel mit Paprika-Ingwer-Kruste an provenzalischem Gemüsefächer / Lamszadel in paprika-gemberkorst op een waaier van Provencaalse groente

Ingrediënten:
aubergine, aubertginepuree, balsamicosaus, basilicum, courgettebloemen, frituurolie, groentewaaier, knoflook, lamszadel, olijfolie, paprika-gemberkorst, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer

Diner / hoofdgerecht uit Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer:

Lammrücken im Salzmantel mit lauwarmem Artischocken-Bohnen-Gemüse - Lamsrug in zoutkorst met lauwe artisjok-bonen groente

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Lammrücken mit Kräuter / Lamsrug met kruiden (Dollase)

Ingrediënten:
boter, gelei van lamsfond, komijn-korianderkruim, kruidenbrood, kruidenmengsel grande caravan, lamsrugfilet, lavendel, rozemarijn en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Moussaka - Ovenschotel van lamsvlees en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, champignons, ei, jus lié, knoflook, lamsvlees, lente-ui, olijfolie, peper, rozemarijn, sauce brune, sauce ragoût, sjalot, tijm, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Grieks / Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamskarbonaden met tuinbonen

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, lamslendekarbonade, prosciutto, rauwe ham, rode wijnazijn, saffloerolie, tomaten uit blik, ui en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Gigot d'agneau de pré-salé et cocos / Bout van pré-salé lam met coco de Paimpol-bonen

Ingrediënten:
boter, cocos de paimpol, knoflook, olijfolie, peper, pré-salé lamsbout, sjalot, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Crêpinette d'agneau au basilic - Lamsrolletje met basilicumsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloemkoolroosjes, boter, doperwten, eiwit, kalfsglacé, lamsbout, lamscarré, lamsfond, minimaïs, peper, peterselie, varkensnet, wortel en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Eminencê d'agneau au cresson - Lamsrug met waterkers

Ingrediënten:
boter, lamsrug, peper, waterkers, waterkerssaus, waterkerstimbaaltjes en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Gehaktballen met linzen

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, extra vergine olijfolie, gedroogd broodkruim, kippenbouillon, knoflook, linzen, mager lamsgehakt, meiknol, parmezaanse kaas, rozemarijn, spaanse peper, ui, wortel en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamscarré met kerriesaus en wilde rijst

Ingrediënten:
appelen, citroen, gemberwortel, kerriepoeder, knoflook, lamscarré, laurier, peper, peterselie, selderij, sjalot, sluimererwten, suiker, vetstof, vleesfond, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / lamsvlees