lamsvlees

Zoek naar lamsvlees in uw eigen kookboeken

Lamsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Poitrine d'agneau soubise - Lamsborst met soubisesaus (Uiensaus)

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, boter, broodkruim, koolraap, lamsborst, peper, peterselie, prei, rozemarijn, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:

Lamsschouder

Ingrediënten:
lamsschouder, peper, tijm, zonnebloemolie en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Baked Lamb Chop Börek - Gebakken lamskotelet in filodeeg

Ingrediënten:
ei, filodeeg, korianderzaad, lamskotelet, olijfolie, papaverzaad, room, roze peperkorrels, tijm, ui, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Shoulder of Lamb with Hünkârbegendi (Sultan's Delight) & Pilaf - Lamsschouder met puree van gekruide en gegrilde aubergine en pilaf

Ingrediënten:
boter, citroenzuur, lamsniervet, lamsschouder met bot, olijfolie, pilafrijst, steenzout en sultans delight

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden lamsvlees met jeneverbessen

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, knoflook, lamsschouder met bot, rozemarijn, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Damesdij - kadin budu

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gemalen kaneel, gemalen komijn, kasseri, lamsvlees, plantaardige olie, ui, verse dille, versgemalen zwarte peper, water, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Lam met appelen

Ingrediënten:
appelsap, boter, cider, citroenrasp, citroensap, knoflook, kruidnagel, lamsvlees, moesappel, olijfolie, peper, room, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gigot à l'anglaise - Gepocheerde lamsbout met uien en kappertjes of een tomatensaus

Ingrediënten:
boter, coulis de tomates à la provençale, peterselie, sauce aux câpres, sauce soubise, voorjaarslamsbout, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsrug op een bedje van groen

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, grove mosterd, kerstomaat, knoflook, lamsrug, lente-ui, molsla, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, spinazie, tijm, volkoren broodkruim, waterkers, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamshaas gevuld met wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, extra vergine olijfolie, gedroogde cantharellen, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, lamszadel, lente-ui en tijm

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Lamskotelet met granaatappel

Ingrediënten:
bloem, boter, lamskoteletten, marinade voor lamskoteletten, rode bessen, rode ui en tijm

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Gebraden lamsschouder met rozemarijn

Ingrediënten:
bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Húsvéti tűzdelt sült - Gelardeerde lamsbout

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, lamsbout, plantaardig vet, reuzel, tomatenpuree en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamslende met appel

Ingrediënten:
droge cider, handappel, lamslende, salie, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, ui, vastkokende aardappel, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Kuzu kebabi - Lamskebab

Ingrediënten:
citroensap, cognac, lamsschouder, perkamentpapier, tijm, tomatenpuree, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsworstjes aan pennen

Ingrediënten:
eiwit, extra vergine olijfolie, kappertjes, lamsbout, lamslende, lente-ui, magere yoghurt, oregano, oud brood, peterselie, rode wijnazijn, suiker, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden lamskoteletten in witte wijn, afgemaakt met ei en citroen uit de Marche

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, lamskoteletjes, nootmuskaat, pancetta, plantaardige olie, reuzel, ui, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden paaslam met witte wijn

Ingrediënten:
boter, knoflook, plantaardige olie, rozemarijn, witte wijn, zout, zuiglamschouder en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamsburger

Ingrediënten:
ketchup, lamsgehakt, mosterd, olijfolie, peper, room, whisky en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Gevulde lamsbout met oregano, munt, knoflook & pijnboompitten

Ingrediënten:
ansjovis, broodkruim, citroenrasp, knoflook, lamsbout zonder been, munt, olijfolie, oregano, peper, peterselie, pijnboompitten, sultanarozijnen en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Caldereta de cordero de la pastora - Gestoofd lamsvlees

Ingrediënten:
bloem, cognac, groene paprika, guindilla paprika, knoflook, lamsbout, olijfolie, peterselie, pimenton dulce, pimenton picante, tijm, ui, witte wijn, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Toscaanse lamsbout

Ingrediënten:
doperwten, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, rozemarijn en tomaten uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Lunch uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Gekoelde lamskarbonade met munt-aspic

Ingrediënten:
kropsla, lamszadel, lente-ui en munt-aspic

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Lamsstukjes met aubergineyoghurt - Ali nazik

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, bonenkruid, boter, grove bulgur, knoflook, komijn, lamsbout, olijfolie, paprikapoeder, pepertje, pul biber, rode paprika, tomatenpuree, turkse yoghurt, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees