lamsvlees

Zoek naar lamsvlees in uw eigen kookboeken

Lamsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Diner / hoofdgerecht uit Allerlekkerst Zomer:

Lamsrack met groene-kruidensaus

Ingrediënten:
ei, grove mosterd, kappertjes, knoflook, lamsrack, munt, olijfolie, peterselie, sjalot en witte wijnazijn

Keuken:
Nederlands
Soort:
lamsvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Lamb with Okra an Tomatoes / Lam met okra en tomaat

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, hete chilipoeder, knoflook, korianderpoeder, kurkuma, lamfilet, okra, plantaardige olie, poedersuiker, tomaat, ui en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Lamskotelet met granaatappel

Ingrediënten:
bloem, boter, lamskoteletten, marinade voor lamskoteletten, rode bessen, rode ui en tijm

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsrug op een bedje van groen

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, grove mosterd, kerstomaat, knoflook, lamsrug, lente-ui, molsla, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, spinazie, tijm, volkoren broodkruim, waterkers, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamshaas gevuld met wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, extra vergine olijfolie, gedroogde cantharellen, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, lamszadel, lente-ui en tijm

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Kuzu kebabi - Lamskebab

Ingrediënten:
citroensap, cognac, lamsschouder, perkamentpapier, tijm, tomatenpuree, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamslende met appel

Ingrediënten:
droge cider, handappel, lamslende, salie, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, ui, vastkokende aardappel, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Gebraden lamsschouder met rozemarijn

Ingrediënten:
bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Húsvéti tűzdelt sült - Gelardeerde lamsbout

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, lamsbout, plantaardig vet, reuzel, tomatenpuree en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsworstjes aan pennen

Ingrediënten:
eiwit, extra vergine olijfolie, kappertjes, lamsbout, lamslende, lente-ui, magere yoghurt, oregano, oud brood, peterselie, rode wijnazijn, suiker, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Lamsvlees met munt

Ingrediënten:
citroen, lamsbout, magere yoghurt, verse munt, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Dun gesneden lamsvlees met lente-ui

Ingrediënten:
knoflook, lamszadel, lente-uien, maïsolie, marinade voor lamsvlees, saus bij lamsvlees, sesamolie en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamsburger

Ingrediënten:
ketchup, lamsgehakt, mosterd, olijfolie, peper, room, whisky en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Lamsfrikadellen

Ingrediënten:
doorregen lamsvlees, gemalen karwijzaad, gemalen koriadner, knoflook, koriander, peper, pijnappelpitten, rode ui en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lamskoteletjes met munt - costolette alla menta

Ingrediënten:
boter, citroensap, courgette, doperwten, lamskoteletjes, olijfolie, peper, verse munt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Dibbelabbes mit zart geschmorter Lammschulter - Saarlandse aardappelpannenkoekjes met zacht gesmoorde lamsschouder

Ingrediënten:
basilicum, dibbelabbes, knoflook, mirepoix, olie, ontbeende lamsschouder, peper, rozemarijn, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gepekelde lamsborst en komkommersaus

Ingrediënten:
berkenwijn, bot, bruine boter, druivenpitolie, engelwortelzaad, hooi, jeneverbes, kippenglacé, komkommer, korianderzaad, lamsborst, selderijknol, tijm, tijmolie, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Costoline di agnello ripiene - Gevulde lamskoteletjes

Ingrediënten:
ei, fontina, gruyère, lamskoteletjes, olijfolie, paneermeel, parmaham, salie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Lammschulter in Gewürzsauce - Lamsschouder in kruidensaus

Ingrediënten:
citroenrasp, distelolie, fleur de sel, jeneverbessen, kaneelstokje, knoflook, knolselderij, kruidnagel, lamsschouder, laurier, peper, rode wijn, rozemarijn, sinaasappelrasp, sjalotten, tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Roergebakken groenten en reepjes lamsvlees

Ingrediënten:
droge sherry, gember, komkommer, magere lamslende, maïzena, mini-maïskolven uit blik, zoutarme sojasaus, peultjes, rode paprika, saffloerolie, sake, shoyu en ui

Keuken:
Japans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsoester met mosterd en dragon

Ingrediënten:
citroen, citroenrasp, dijonmosterd, dragon, extra vergine olijfolie, lamsbil, peterselie, volkoren broodkruim en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamslende Stroganoff

Ingrediënten:
bieslook, champignons, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, lamslende, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Russisch
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Met Shiitake gevulde lamskoteletten in spinaziebladeren

Ingrediënten:
bruine fond, droge sherry, gedroogde shii-takes, gember, kippenbouillon, lamskoteletten, saffloerolie, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsoesters in kasha-korst

Ingrediënten:
boekweitgrutten, boter, citroensap, eiwit, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsbout, peterselie, sjalot, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
lamsvlees