lamsvlees

Zoek naar lamsvlees in uw eigen kookboeken

Lamsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Rosa Gebratene Lammkeule mit Pistazienreis und Aprikozen / Rose gebraden lamsbout met pistaches en abrikozen

Ingrediënten:
citroenschil, gebakken abrikozen, gember, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kweepeersap, lamsbout, maïzena, orientaalse lamskruiden, pistacherijst, rode wijn, tomatenpuree, wortel, zout en zure granaatappelsiroop

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Spárgás bárányborda - Lamskoteletten met asperges

Ingrediënten:
aspergepunten, bloem, boter, champignons, lamskoteletjes, peper, peterselie, plantaardig vet, reuzel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Citroen-lamskoteletten

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, gemalen koriander, honing, knoflook, lamskotelet met bot, olijfolie, rode chilipeper, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Langzaam gegaarde kruidige lamsbout

Ingrediënten:
groentebouillon, knoflook, lamsbouillon, lamsbout, munt, peper, rode chilipeper, rozemarijn, specerijenpasta, ui, water en zeezout

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Gekruide lamsspiesjes

Ingrediënten:
appel, citroen, citroensap, lamslappen, marinade voor lamsspiesjes en munt

Soort:
lamsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Şiş kebap - Vlees op stokjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, aubergine, citroen, groene paprika, knoflook, lamsvlees, langkorrelrijst, laurier, olijfolie, rode paprika, rozijnen, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Patatesli omlet - Omeletrolletjes

Ingrediënten:
aardappelen, ei, knoflook, lamsvlees, mosterd, olijfolie, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:

Gesudderde lamsschouder met tijm en appelstroop

Ingrediënten:
appelstroop, azijn, boter, knoflook, lamsschouder, laurierblad, peper, suiker, tijm, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Gehaktballetjes in curry

Ingrediënten:
gember, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsgehakt, medium hete currypasta, slagroom, tomatenblokjes, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Gehaktballetjes in ei-citroensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, dille, ei-citroensaus, langkorrelrijst, mager lamsgehakt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Arrosto di agnello - Geroosterd lamsvlees

Ingrediënten:
gerookte doorregen bacon, grof zout, knoflook, lamsbout, olijfolie, pancetta, rozemarijn, wijnazijn en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Xiao long yan rou - Gestoomd lam met maïsgries en vijfkruidenaroma

Ingrediënten:
droge sherry, gele maïsgries, gember, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager lamsvlees, rijstwijn, roze peperkorrels, sesamolie, vijfkruidenpoeder en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Lamsvlees met courgette

Ingrediënten:
appel, bouillontablet, courgette, garam masala, ketjap manis, knoflook, lamsvlees, olie, peper, prei, rozijnen, ui, vleestomaat, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Tajine met kefta, eieren en komijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cayennepeper, ei, gedroogde chilipeper, gedroogde munt, komijnzaad, lamsgehakt, ras el hanout, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Tajine met kefta & citroen

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, kaneel, komijnpoeder, korianderpoeder, lamsgehakt, paprikapoeder, stoofvocht, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Firin kuzu - Lamskebab uit de oven

Ingrediënten:
boter, bouillon, lamsvlees, peper, uiensap, water, yoghurt en zout

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Griekse balletjes met fava

Ingrediënten:
ei, favapuree, knoflook, komijnpoeder, lamsgehakt, oregano, pitabrood, salade van tomaat en rode ui, vers broodkruim, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Grieks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:

Pierna adobada de cordero orgánica - Pittige biologische lamsbout

Ingrediënten:
ají limopeper, anattopasta, anattozaad, chilipoeder, fijn zeezout, jalapeñopeper, knoflook, komijnzaad, lamsbout, limoensap, sinaasappelrasp, vloeibare honing, witte ui en zwarte peperkorrels

Keuken:
Peruaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

anadolu kuzu pilavi - Lamspilav uit Anatoliê

Ingrediënten:
abrikozen, boter, bouillon, doperwten uit blik, gedroogde munt, groene paprika, kaneel, kerrie, lamsvlees, nootmuskaat, paprikapoeder, peterselie, rijst, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Spaans

Diner / hoofdgerecht uit Spaans:

Lamsvlees met citroen en knoflook

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, mager lamsvlees, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Spaans

Diner / hoofdgerecht uit Spaans:

Lamskarbonade met snelle aioli

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, lamskarbonades, olijfolie, peper, knoflookmayonaise, tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Abbacchio - Gebraden zuiglam uit Rome

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, boter, knoflook, lamslende, lamsschouder, olijfolie, plantaardige olie, reuzel, rozemarijn, salie, wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Flageolets met lamsvlees

Ingrediënten:
boter, flageolets, lamsvlees, laurier, margarine, peper, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Recept uit Lidya Winkels kookboek:

Lamsvlees met ananas

Ingrediënten:
ananas, ananassap, boter, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, gemberpoeder, knoflook, lamspoot, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Tropisch
Soort:
lamsvlees