lamsvlees

Zoek naar lamsvlees in uw eigen kookboeken

Lamsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Langzaam gegaarde lamsbout

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, knoflook, lamsbouillon, lamsbout, olie en uien

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Shepherd's pie

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, fijn paneermeel, lamsbouillon, lamsgehakt, nootmuskaat, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, witte peper, worcestershiresaus, wortel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsgehakt met gedroogde abrikozen

Ingrediënten:
bruine fond, citroensap, dille, dillesaus, eiwit, gedroogde abrikozen, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, mager lamsgehakt, nootmuskaat, rode linzen, rozijnen, saffloerolie, ui, zonnebloempitten, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lam met crème de cassis

Ingrediënten:
bloem, boter, crème de cassis, kippenbouillon, lamslever, magere lamslende, rode wijnazijn, sjalotten, zout, zwarte bessenazijn en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsgehaktrol met olijven

Ingrediënten:
cayennepeper, eiwit, gedroogd broodkruim, knoflook, mager lamsgehakt, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijnazijn, tomatenpuree, ui en zwarte olijven

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Dubbele lamskoteletten met een barbecuesaus

Ingrediënten:
ananas, barbecuesaus en lamskoteletten

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Lamskoteletten met saffraan

Ingrediënten:
boter, filodeeg, lamskoteletten, marinade voor lamskoteletten, rozemarijn en sinaasappel

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / voorgerecht uit Dressings en marinades:

Gevulde wijn- of slabladeren met gele dragondressing

Ingrediënten:
bindsla, gele dragondressing, radicchio, rijst en wijnbladeren

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:

Met kruiden bereide delen van het lam

Ingrediënten:
bruine boter, daslook, knoflook, lamsbout, lamshaas, lamshalsstuk, lamsjus, lamsmuis, lamsschouder, peper, waterkers, witte ui en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Köfte - Gehaktballetjes

Ingrediënten:
casinobrood, ei, gember, groentebouillon, knoflook, lamsgehakt, melk, olie, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, tomaten-safraansaus en witte ui

Keuken:
Turks / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Lamsspies in orientaalse marinade bij courgettesalade

Ingrediënten:
bruine suiker, citroen, knoflook, komijn, lamsnek, olijfolie, oregano, scherp paprikapoeder, sinaasappelsap en zout

Keuken:
Orientaals
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gevulde lamsborst met doperwten en gestoofde sla

Ingrediënten:
basilicum, broodkruim, champignons, ei, gehakt, gekookte ham, gestoofde sla, lamsborst, room en varkensnet

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:

Lamskoteletjes met kruidenboeketjes

Ingrediënten:
azijn, bieslook, citroensap, lamskoteletjes, sperziebonen en tuinkruiden

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:

Lamsmuis en -halsstuk

Ingrediënten:
bloem, ei, lamshalsstuk, lamsmuis, peper, rozemarijn, salie en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:

Lamsbout en -haas

Ingrediënten:
lamsbout, lamshaas, peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Lamsrollade met jeneverbessen

Ingrediënten:
abrikozen, bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, gedroogde abrikozen, lamslende, marinade voor lamsrollade, rozemarijn en witbroodkruim

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Recept uit A little bite of Beddington:

Lamssaté

Ingrediënten:
citroensap, ketjap, knoflook, lamsbout, sambal oelek, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Cordero al cava - Lamsschouder in cava

Ingrediënten:
cava, knoflook, lamsschouder, olijfolie, zeezout, zoete ui en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Perol de cordero menorquin - Ovenschotel van lamsvleesn en tomaten zoals op Menorca

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, olijfolie, rozemarijn, tijm, vleestomaat, zeezout, zuiglamribbetjes en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Geflambeerde koteletten met gevulde abrikozen

Ingrediënten:
champignons, extra vergine olijfolie, gedroogde abrikozen, gember, knoflook, magere halskoteletten, peterselie, sinaasappelsap, ui, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsmedaillons met waterkerssaus

Ingrediënten:
appelgelei, bruine fond, fromage frais, gedroogde salie, kippenbouillon, lamslende, salie, water, waterkers, witte peper, worcestershiresaus en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Gestoofd lamsvlees met courgette en polenta

Ingrediënten:
boter, citroensap, knoflook, lamsbouillon, lamsfond, lamsgehakt, olijfolie, oregano, rode wijn, rozemarijn en tijmblaadjes

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Lamsschouder met gekonfijte citroen en dadels

Ingrediënten:
amandel, dadels, gekonfijte citroen, gemberpoeder, kaneelstokje, knoflook, lamsbouillon, lamsschouder, munt, olie, peterselie en ui

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Lam tandoori

Ingrediënten:
citroensap, dikke griekse yoghurt, lamsbout, munt, peper, suiker, tandooripasta en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees