lamsvlees

Zoek naar lamsvlees in uw eigen kookboeken

Lamsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Lammsattel mit Paprika-Ingwer-Kruste an provenzalischem Gemüsefächer / Lamszadel in paprika-gemberkorst op een waaier van Provencaalse groente

Ingrediënten:
aubergine, aubertginepuree, balsamicosaus, basilicum, courgettebloemen, frituurolie, groentewaaier, knoflook, lamszadel, olijfolie, paprika-gemberkorst, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Lam met pompoen en kweepeer

Ingrediënten:
honing, knoflook, korianderpoeder, kweepeer, lamsschouder, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, paprikapoeder rosenscharf, pompoen, ras el hanout, safraandraadjes, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gigot ou épaule de pré-salé braisé (Aux haricots) - Gesmoorde lamsbout of lamsschouder met haricots verts

Ingrediënten:
droge witte wijn, farce, fond, knoflook, lamsbotten, lamsbout, lamsschouder, laurier, olie, peper, peterselie, reuzel, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, salie, tijm, tomatenpuree, ui, water, winterwortel, witte bonen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Lammrücken mit Kräuter / Lamsrug met kruiden (Dollase)

Ingrediënten:
boter, gelei van lamsfond, komijn-korianderkruim, kruidenbrood, kruidenmengsel grande caravan, lamsrugfilet, lavendel, rozemarijn en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Dubbele lamskarbonade met groene pepersaus

Ingrediënten:
champignons, citroenrasp, feta, griekse yoghurt, groene peperkorrels, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, lamskarbonade uit de lende, oud bruin brood, oud witbrood, peterselie, sjalot, tijm, witbrood, zout en zure room

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsvlees Tokány

Ingrediënten:
dieetmargarine, karwijzaad, knoflook, koolblad, laurier, mager lamsvlees, medium sherry, paprikapoeder, sjalot, tomaten, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Hongaars
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer

Diner / hoofdgerecht uit Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer:

Lammrücken im Salzmantel mit lauwarmem Artischocken-Bohnen-Gemüse - Lamsrug in zoutkorst met lauwe artisjok-bonen groente

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:

Côtelets d'agneau farcies au basilic - Gevulde lamskoteletten met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, basilicumsaus, boter, lamsbouillon, lamslapjes, lamsribstuk, peper, roze peperkorrels, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Marokkaanse stoofpot

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, kaneel, knapperige salade, knoflook, komijnpoeder, koriander, lamsgehakt, olijfolie, tomatenblokjes in blik en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Lamskoteletjes met kriel, veldsla en basilicumolie

Ingrediënten:
appelciderazijn, basilcum, extra vierge olijfolie, knoflook, koolrabi, krieltjes, lamskotelet, rode peper, roomboter en veldsla

Keuken:
Nederlands
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Lamsstoofje in eiersaus

Ingrediënten:
bloem, citroen, eidooier, knoflook, lamsschouder, nootmuskaat, olie, peterselie, reuzel, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsoesters in phyllodeeg

Ingrediënten:
bruine fond, eiwit, gember, handpeer, kippenbouillon, lamshaas, madeira, peterselie, phyllodeeg, rode wijnazijn, saffloerolie, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamscarré met kerriesaus en wilde rijst

Ingrediënten:
appelen, citroen, gemberwortel, kerriepoeder, knoflook, lamscarré, laurier, peper, peterselie, selderij, sjalot, sluimererwten, suiker, vetstof, vleesfond, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde lamsschouder met boschampignons

Ingrediënten:
boschampignons, ei, gehakt, knoflook, lamsschouder, melk, olijfolie, peper, peterselie, tijm, vetstof, witbrood en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Zuiglam

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, knoflook, lamsbout, rode wijn en rozemarijn

Soort:
lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamsbout met munt

Ingrediënten:
knoflook, lamsbout, lente-uitjes, munt, peper, suiker, vetstof, witte wijnazijn en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamsbout met groenten

Ingrediënten:
boter, knoflook, kruidentuiltje, lamsbout, peper, rode wijn, selderij, sjalot, suiker, vetstof, wortel en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

gemarineerde lamsbout met boschampignons

Ingrediënten:
boschampignons, knoflook, lamsbout, laurier, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalotje, tijm, vetstof, vleesbouillon en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gemarineerd lamsstoofvlees

Ingrediënten:
cayennepeper, gemberwortel, kardemomzaad, knoflook, komijnpoeder, korianderzaad, lamsstoofvlees, olie, tomatenpuree, ui, water, yoghurt en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamsvlees met rijst en pijnboompitten

Ingrediënten:
amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Crêpinette d'agneau au basilic - Lamsrolletje met basilicumsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloemkoolroosjes, boter, doperwten, eiwit, kalfsglacé, lamsbout, lamscarré, lamsfond, minimaïs, peper, peterselie, varkensnet, wortel en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Eminencê d'agneau au cresson - Lamsrug met waterkers

Ingrediënten:
boter, lamsrug, peper, waterkers, waterkerssaus, waterkerstimbaaltjes en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamskarbonaden met tuinbonen

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, lamslendekarbonade, prosciutto, rauwe ham, rode wijnazijn, saffloerolie, tomaten uit blik, ui en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Gigot d'agneau de pré-salé et cocos / Bout van pré-salé lam met coco de Paimpol-bonen

Ingrediënten:
boter, cocos de paimpol, knoflook, olijfolie, peper, pré-salé lamsbout, sjalot, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees