lamsvlees

Zoek naar lamsvlees in uw eigen kookboeken

Lamsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Marinated Lamb Chops with Smoked Aubergine Risotto and Wild Thyme Saus - Gemarineerde lamskotelet op risotto met gerookte aubergine en wilde tijmsaus

Ingrediënten:
fenegriekzaad, lamskotelet, melk, olijfolie, risotto met aubergine, tijmsaus en zout

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Grilled loin of Lamb with Smoked Aubergine Puree, Stuffed Red Peppers, Stuffed Swiss Chard and Mustard Grain Sauce - Gegrilde lamslende met auberginepuree, gevulde rode paprika, gevulde snijbiet en mosterdzaadsaus

Ingrediënten:
auberginepuree, gevulde snijbiet, lamslende en mosterdsaus

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Lamb in Lettuce Parcels / Lam in sla-pakketjes

Ingrediënten:
basilicum, dipsaus voor lam in sla, gedroogde shii-takes, groene chilipeper, hoisinsaus, lamsfilet, lente-ui, munt, peper, plantaardige olie, slabladeren, sojasaus en taugé

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
lamsvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Oriental Lamb / Orientaals lam

Ingrediënten:
courgette, gele paprika, knoflook, lamfilet, lente-ui, peper, plantaardige olie, rode paprika, saus voor orientaals lam en waterkastanje in blik

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Tharid met lamsvlees en spinazie

Ingrediënten:
boter, kaas, karwij, korianderzaad, lamsvlees, olie, peper, spinazie, uiensap en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Baqliyya van Ziryab

Ingrediënten:
amandelen, broodkruim, karwij, kool, korianderzaad, lamsvlees, murri naqi, olie, peper, rood vlees, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Lahma mahshi bil karaz - Lamsschouder met rijstvulling en zure kersensaus

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde kersen, gedroogde zure kersen, krenten, lamsschouder, langkorrelrijst, peper, pijnboompitten, rozijnen, rundergehakt, ui, water, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Syrisch / Orientaals / Sefardisch / Joods
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsvlees met hazelnootsaus

Ingrediënten:
bruine fond, extra vergine olijfolie, hazelnoot, kippenbouillon, lamsribstuk, meiknollen, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Lamsschouder met rijstvulling en abrikozensaus

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde abrikozen, gedroogde zure kersen, krenten, lamsschouder, langkorrelrijst, peper, pijnboompitten, rozijnen, rundergehakt, ui, water, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Syrisch / Orientaals / Sefardisch / Joods
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Kofta bit karaz - Gehaktballetjes met morellensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, boterhammen, kaneel, mager lamsvlees, morellen, zure kersen, peper, pijnboompitten, piment, plantaardige olie, suiker, tamarindepasta, ui en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamshaasjes met jeneverbessensaus

Ingrediënten:
bruine fond, extra vergine olijfolie, jeneverbessen, kippenbouillon, lamslende, madeira en rode bessengelei

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Lamsvlees gestoofd met ham en rode paprika

Ingrediënten:
gekookte ham, gele paprika, knoflook, lamsschouder met bot, plantaardige olie, rode paprika, rozemarijn, salie, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Lammschulter in Gewürzsauce - Lamsschouder in kruidensaus

Ingrediënten:
citroenrasp, distelolie, fleur de sel, jeneverbessen, kaneelstokje, knoflook, knolselderij, kruidnagel, lamsschouder, laurier, peper, rode wijn, rozemarijn, sinaasappelrasp, sjalotten, tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:

Gemarineerde gebraden lamsbout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamskofte met uiensaus

Ingrediënten:
darmnet, koriander, mager lamsvlees, olijven, ui, uiensaus, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Indiaas
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamssteaks met geraspte courgettes en verse tomatensaus

Ingrediënten:
courgette, lamssteak, marjolein, olijfolie, tomatencoulis, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Noisettes met krieltjes en kruidige kruisbessenpuree

Ingrediënten:
boter, extra vergine olijfolie, kervel, kippenbouillon, krielaardappeltjes, kruisbessenpuree, lamszadel, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Crepinette met lamskotelet

Ingrediënten:
champignons, crepinette, doperwten, geklaarde boter, ham, jus, kalfstong, knoflook, lamskotelet, munt, sla en tuinkruiden

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamskoteletjes met appel

Ingrediënten:
appelen, appelsap, honing, lamskoteletjes, peper, tijm, ui, vetstof, vleesbouillon en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamsnootjes met mosterd

Ingrediënten:
knoflook, lamsfilet, mosterd, olie, rode wijn, room, sjalotjes, tijm en vleesfond

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Hamin de kastanya - Lamsvlees met kastanjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, kaneel, kastanjes, lamsnek, lamsschouder, peper, piment, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Langzaam gegaarde lamsbout

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, knoflook, lamsbouillon, lamsbout, olie en uien

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Shepherd's pie

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, fijn paneermeel, lamsbouillon, lamsgehakt, nootmuskaat, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, witte peper, worcestershiresaus, wortel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Lamskebab met geroosterde aubergine en bulgur

Ingrediënten:
citroensap, garam masala, knoflook, komijn, koriander, korianderzaad, lamsgehakt en olie

Soort:
lamsvlees