lamsvlees

Zoek naar lamsvlees in uw eigen kookboeken

Lamsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Gekruide lamsspiesjes

Ingrediënten:
appel, citroen, citroensap, lamslappen, marinade voor lamsspiesjes en munt

Soort:
lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamsfilet met tomatenroomsaus

Ingrediënten:
ei, tomaat, groene kruiden, knoflook, lamsfilet, olijfolie, peper, rode paprika, room en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Patatesli omlet - Omeletrolletjes

Ingrediënten:
aardappelen, ei, knoflook, lamsvlees, mosterd, olijfolie, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Şiş kebap - Vlees op stokjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, aubergine, citroen, groene paprika, knoflook, lamsvlees, langkorrelrijst, laurier, olijfolie, rode paprika, rozijnen, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Langzaam gegaarde kruidige lamsbout

Ingrediënten:
groentebouillon, knoflook, lamsbouillon, lamsbout, munt, peper, rode chilipeper, rozemarijn, specerijenpasta, ui, water en zeezout

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:

Gesudderde lamsschouder met tijm en appelstroop

Ingrediënten:
appelstroop, azijn, boter, knoflook, lamsschouder, laurierblad, peper, suiker, tijm, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Xiao long yan rou - Gestoomd lam met maïsgries en vijfkruidenaroma

Ingrediënten:
droge sherry, gele maïsgries, gember, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager lamsvlees, rijstwijn, roze peperkorrels, sesamolie, vijfkruidenpoeder en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Lamsbout met kwarteleieren

Ingrediënten:
aardappel, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, knoflook, kwarteleieren, lamsbout, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, rietsuiker, rozijnen, salie, sinaasappel, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gedroogd lamsvlees met ei

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Arrosto di agnello - Geroosterd lamsvlees

Ingrediënten:
gerookte doorregen bacon, grof zout, knoflook, lamsbout, olijfolie, pancetta, rozemarijn, wijnazijn en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Gehaktballetjes in curry

Ingrediënten:
gember, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsgehakt, medium hete currypasta, slagroom, tomatenblokjes, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Gehaktballetjes in ei-citroensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, dille, ei-citroensaus, langkorrelrijst, mager lamsgehakt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Gegrilde lamsrug met kruidenkorst en abrikozensaus

Ingrediënten:
abrikozensaus, knoflook, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidenkorst, lamsrugfilet, olie, peper, tijm en zout

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Gigot d'agneau de lait - Zuiglambout

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalfsglacé, knoflook, lamsbout, lamsfond, laurier, peper, prei, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Gebraden lamsbout

Ingrediënten:
grof zout, knoflook, lamsbout, peterselie en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Langzaam bereide lamsschouder met munt en komijn

Ingrediënten:
citroenen, fenegriekzaad, gemalen komijn, knoflook, koriander, lamsschouder met bot, munt, paprikapoeder, selderijknol en wortels

Soort:
lamsvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Lamskotelet gebraden met garnituur

Ingrediënten:
beurre maître d'hôtel, boter, flageolets, haricots verts, lamskotelet, peterselie en tomaat

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Marinated Lamb Chops with Smoked Aubergine Risotto and Wild Thyme Saus - Gemarineerde lamskotelet op risotto met gerookte aubergine en wilde tijmsaus

Ingrediënten:
fenegriekzaad, lamskotelet, melk, olijfolie, risotto met aubergine, tijmsaus en zout

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Lamb Ragout with Prunes - Lamsragout met pruimen

Ingrediënten:
boter, kaneelstokjes, lamsschouder, suiker, ui, zout en zwarte pruimen

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Cherry Wood smoked Loin of Lamb with White Bean Puree and Walnut Paté - Op kersenhout gerookte lamslende op puree van witte bonen en walnoot paté

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, kersenrookmot, lamslende zonder bot, suiker, walnootpaté, witte bonenpuree en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Gebraden kalf voor Sayyid Abu al-Ala

Ingrediënten:
duif, gans, kalf, kip, kleine vogel, lam en spreeuw

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Lamb Entrecote with Pomegranate Glaze and Apricot Confit - Lamsentrecote met granaatappelglazuur en abrikozenconfi

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, granaatappelglazuur, honing en abrikozenconfit, knoflook, lamsrack en rozemarijn

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Grilled loin of Lamb with Smoked Aubergine Puree, Stuffed Red Peppers, Stuffed Swiss Chard and Mustard Grain Sauce - Gegrilde lamslende met auberginepuree, gevulde rode paprika, gevulde snijbiet en mosterdzaadsaus

Ingrediënten:
auberginepuree, gevulde snijbiet, lamslende en mosterdsaus

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Gegrilde lamsfilet met amandelen en oranjebloesem

Ingrediënten:
amandelen, citroenen, honing, knoflook, lamsnekfilet, munt, oranjebloesemwater, rode paprika's en tijm

Soort:
lamsvlees