72 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercacaoeieidooiergedroogde gistgehaktgisthoningknoflookkristalsuikeroliepeperplantaardige oliepoedersuikerslagroomtarwebloemuivanillesuikervolle melkzoutzure roomzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Uientaart

Ingrediënten:
bloem, gist, knoflook, melk, olijfolie, peper, rietsuiker, tijm, trostomaat, ui, water, zout en zwarte olijf

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pide (Turks platbrood)

Ingrediënten:
durum tarwemeel, gedroogde gist, ijswater, kristalsuiker, melk, nigellazaad, olijfolie en sesamzaad

Keuken:
Turks / Maleisisch
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

S’mores Cupcakess’mores Cupcakes

Ingrediënten:
bakpoeder, biscuitjes, cacao, ei, eiwit, boter, zout, kristalsuiker, plantaardige olie, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, water en zuiveringszout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

Matze-pap

Ingrediënten:
ei, maïsolie, matze, melk, olijfolie, room, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Picknick / brunch / bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Koffiebroodjes

Ingrediënten:
aardbeienjam, aardbeiensiroop, bloem, custardpoeder, ei, frambozensiroop, gist, margarine, melk, olie, poedersuiker, rozijnen, suiker, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Devil’s Chocolate Food Cake

Ingrediënten:
bakpoeder, cacao, ei, eidooier, eiwit, boter, zout, water, kristalsuiker, melk, plantaardige olie, pure chocolade, slagroom, tarwebloem, vanillesuiker, water en zuiveringszout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Abrikozenkolaches - abricot kolaches

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, gedroogde abrikoos, gedroogde gist, kaneelpoeder, melk, plantaardige olie, slagroom, suiker, vanille-essence, water en zout

Keuken:
Tsjechisch / Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Hieltjes met perenbliksem

Ingrediënten:
aardappel, boter, kalfsfond, kalfsjus, kaneelstokje, knoflook, laurier, lichtgerookt mager spek, melk, olijfolie, stoofperen, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, varkensschenkel, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Tomaten-auberginekasserol - bohémienne

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, aubergine, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, suiker, tomaat, water en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Provençaals fruchtenbrood - fougasse

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, gekonfijte citrusschil, gekonfijte vruchten, instantgist, melk, olijfolie, oranjebloesemwater, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
brood en broodgerecht / feestdagen
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Runza's

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gedroogde gist, gehakt, groene kool, melk, peper, plantaardige olie, suiker, water en zout

Keuken:
Duits / Russisch / Amerikaans
Soort:
quiche
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Blini met kaviaar - blini and caviar

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, droge gist, ei, kaviaar, melk, olie, suiker, verse bieslook, water, zout en zure room

Keuken:
Russisch / Amerikaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Flensjes gevuld met kalkoen en veenbessen

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, grotchampignons, kalkoenborst, melk, olie, parmezaanse kaas, suiker, veenbessen, versgemalen zwarte peper, water, wilde rijst, zonnebloemolie, zout en zure room

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:

Heiligenbrood

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, fijne kristalsuiker, gele rozijnen, gist, melk, olijfolie, walnoten en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Basisrecept voor pastei

Ingrediënten:
boter, gist, meel, melk, olie, suiker, water en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, eieren, gist, melk, olie, suiker, water en zout

Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Beslagwafels

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, eieren, gist, melk, olie, suiker, vanillesuiker, vetstof, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Haal meer recepten op...