Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, prei, room, suiker, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Picknick / diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!: