Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, ei, kaneel, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Istanbul:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Brindisa:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: