295 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloembotereikaneelknoflookkruidenmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperrundvleestijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwortelzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Vol Smaak

Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:

Empanada's met rundergehakt

Ingrediënten:
azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Half-om-half polpette

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, chiliflakes, ei, fijn zout, knoflook, paneermeel, rundergehakt, tomatensaus, varkensgehakt en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

‘Scotch Eggs’

Ingrediënten:
bieslook, tabasco, eieren, mager rundergehakt, nootmuskaat, paneermeel, peper, peper en zout, peterselie, rundergehakt, tabasco, verse peterselie en zout

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:

Gehaktballetjes met linzen

Ingrediënten:
boter, bruine linzen, extra belegen kaas, komijn, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, sambal oelek, tomatenpuree en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Soep met pasta en gehaktballetjes

Ingrediënten:
ei, fidelini, geconcentreerde runderconsomme, knoflook, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Etli börek

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilivlokken, boter, kaneel, komijnpoeder, pul biber, rundergehakt, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Runder-lamsgehaktballetjes in tahinsaus

Ingrediënten:
citroen, ei, gemalen piment, kaneel, knoflook, lamsgehakt, olijfolie, peterselie, rundergehakt, tahinpasta, witbrood, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Mini-pilotas - Gehaktballetjes

Ingrediënten:
bloem, ei, knoflook, melk, peterselie, rundergehakt, varkensgehakt, witbrood en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Rijstballetjes uit Palermo

Ingrediënten:
bloem, ei, harde pecorino, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, risottorijst, rundergehakt, salsa di pomodoro alla napoletana, zachte caciocavallo en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Citroenige rundvleesburgers met prei

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, citroen, griekse yoghurt, kippenbouillon, klei, prei, rundergehakt, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Boulette voor T'fin pkaila

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, cayennepeper, ei, foelie, harissa, kaneel, nootmuskaat, peper, rundergehakt en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods / Algerijns
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Vulling voor kobeba

Ingrediënten:
bladpeterselie, kaneel, pepers, piment, rundergehakt, selderij, ui en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods / Iraaks
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zoetzure gehaktballetjes

Ingrediënten:
casinobrood, ei, kalfsgehakt, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, bladpeterselie, rundergehakt, suiker, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Klops - Gehaktbrood

Ingrediënten:
ei, matsemeel, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Saarlandse gehaktballen

Ingrediënten:
knoflook, lamsgehakt, majoraan, middelscherpe mosterd, oud brood, peper, peterselie, rundergehakt, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees / lamsvlees
Haal meer recepten op...