38 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkazijnbladpeterseliebloemcitroensapcurrygroentehamburgersknoflookkruidenlaurierolijfoliepeperpreispecerijentijmtomaatuivetwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Bresaola, knolselderij, radijs & peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, bresaola, extra vierge-olijfolie, knolselderij, kristalsuiker, radijs, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht uit Veg!:

Knolselderij met appel, rozijn en peterselie

Ingrediënten:
appel, bladpeterselie, ciderazijn, knolselderij, koolzaadolie, mosterd, olijfolie, rozijnen, suiker, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Zoetzure knolselderij en koolraap

Ingrediënten:
appelazijn, citroen, dijonmosterd, dille, fijne kristalsuiker, gedroogde bosbessen, gedroogde morellen, kappertjes, knoflook, knolselderij, koolraap, olijfolie, peterselie, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Zoetzure knolselderij en koolraap

Ingrediënten:
appelazijn, citroen, dijonmosterd, dille, fijne kristalsuiker, gedroogde bosbessen, gedroogde morellen, kappertjes, knoflook, knolselderij, koolraap, olijfolie, peterselie, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Brabantse hazenpeper

Ingrediënten:
aalbessengelei, bloem, hazenvoorloper poten, jeneverbes, kandijsuiker, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, ontbijtkoek, peterselie, prei, pure chocolade, rode wijn, spekjes, tijm, tomatenpuree, ui, winterwortel en zilveruitjes

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:

Salade van wortelgroenten met labneh

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, fijne kristalsuiker, koolrabi, koriander, labneh, munt, olijfolie, rode biet, selderijknol, sherryazijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Bijgerecht uit Koude keuken:

Waterkerssla

Ingrediënten:
citroensap, olie, selderijknol, suiker, tuinkruiden, waterkers en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 2

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, arachideolie, asempasta, batavia, blanke azijn, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, knolselderij, komkommer, kool, kroepoek oedang, krulandijvie, limoensap, olie, pindakaas, pronkbonen, sambal oelek, sla, slablad, snijboon, sperziebonen, spinazie, spitskool, stoofsla, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Gesmoorde varkenswangen en knolselderijsalade met berberisbessen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, gedroogde berberisbessen, grof zeezout, knoflook, laurier, madera, olijfolie, peterselie, port, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, selderijknol, tijm, ui, varkenswangen, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rivierkreeftragout - crawfish étouffée

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, hete saus, knoflook, kreeftenbouillon, laurierblad, lente ui, olie, rivierkreeftstaartjes, rode paprika, selderij, suiker, tomaten uit blik, ui, verse peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Cajun / Creools / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, champignon, kerstomaat, eiwitten, extra vergine olijfolie, tomaat, groente, groentebouillon, zout, honing, knoflook, knolselderij, kruiden en specerijen, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, prei, rietsuiker, rode wijn azijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, tomatensoep, ui, oregano, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, champignon, kerstomaat, eiwitten, extra vergine olijfolie, tomaat, groente, groentebouillon, zout, honing, knoflook, knolselderij, kruiden en specerijen, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, prei, rietsuiker, rode wijn azijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, tomatensoep, ui, oregano, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zout

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:

Aspergesla "Excelsior"

Ingrediënten:
asperges, dille, gerookte paling, groente, kippenvlees, olie, peterselie, room, sla, suiker, tabasco, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Couscous royal

Ingrediënten:
fijne couscous, fijn zeezout, gedroogde porcini, geelwortelpoeder, gemberpoeder, groente, harissa, kaneel, lamsschenkel, olijfolie, peper, saffraandraadjes, suiker, sultana's, tomaat, ui, verse bladpeterselie, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Frisse lowkcal Kipburger

Ingrediënten:
augurk, augurk, bruine broodjes, chilipoeder, curry, fritessaus, gedroogde peterselie, gedroogde saladekruiden, gemalen mosterdzaad, groente, kipgehakt, knoflookpoeder, suiker, olijfolie, paprikapoeder, tomaat en zout

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Frisse lowkcal Kipburger

Ingrediënten:
augurk, augurk, bruine broodjes, chilipoeder, curry, fritessaus, gedroogde peterselie, gedroogde saladekruiden, gemalen mosterdzaad, groente, kipgehakt, knoflookpoeder, suiker, olijfolie, paprikapoeder, tomaat en zout

Haal meer recepten op...