Snack of tussendoortje uit Arabia:
Sfouf met cacao en nootmuskaat
- Ingrediënten:
- amandel, bloem, cacaopoeder, kaneel, nootmuskaat, poedersuiker, sesamzaad, smen, venkelzaad en zonnebloemolie
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- zoete hapjes
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroensap, ei, eidooier, eiwit, kaneel, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, room, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Arabia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / nagerecht uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept uit Hoe te eten:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Vegan Genial:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Modernist Cuisine [4]: