123 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercitroensapcrème fraîcheeidooiergehaktknoflookmelkolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepreislagroomspecerijensuikertarwebloemuivetwortelzeezoutzonnebloemolie
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Recept uit Fast food:

American donuts

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, gist, kaneelpoeder, melk, nootmuskaat, water en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

IJskoude kippenbouillon

Ingrediënten:
eiwit, gemberpoeder, nootmuskaat, peper, runderpoulet, rundvlees, soepgroenten, soepkip, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Skirlie

Ingrediënten:
bruin brood, ei, fijne havervlokken, gehakt, margarine, melk, nootmuskaat, peper, ui, water en zout

Keuken:
Schots
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:

Olifantenoren - elephant ears

Ingrediënten:
bloem, ei, gedroogde gist, kaneel, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, boter, plantaardig vet, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / bij de koffie uit Brits bakboek:

Hot cross buns

Ingrediënten:
boter, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gist, koekkruiden, krenten, melk, nootmuskaat, patentbloem, water en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Herfst: een gerecht om met een zilveren lepel te eten

Ingrediënten:
aardpeer, cantharel, eekhoorntjesbrood, ei, granaatappel, kastanje, kombu, mineraalwater, nootmuskaat, paddenstoelen, parmezaanse kaas, populierleemhoeden, portobello, selderijknol, vers broodkruim, witte champignons, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Gnocchi à la Parisienne

Ingrediënten:
bloem, boter, bourgondische truffel, ei, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gruyère, margarine, melk, nootmuskaat, peper, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Cousa bi gebna

Ingrediënten:
belegen kaas, courgette, ei, nootmuskaat, olie, peper, ui, water en zout

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Banbury cakes

Ingrediënten:
appelmoes, bloem, boter, cakekruim, eigeel, fijne witte suiker, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, krenten, melk, nootmuskaat, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / pastei
Haal meer recepten op...