204 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapgroenteknoflookkruidenlaurierbladolijfoliepeperpreisjalotspecerijensuikertijmtomaatvetwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Zeebanket ui Louisiana

Ingrediënten:
bleekselderij, brandy, citroen, gedroogde spaanse peper, gember, garnaal, knoflook, korianderzaad, krab, kruidenagel, laurier, maïskolf, mayonaise, mosterdzaad, peterselie, pimentbessen, rode aardappel, tomatenketchup, ui, venkelzaad, worcestersaus, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Aardappel-spekmaultaschen

Ingrediënten:
aardappelen, boter, eidooier, gemalen karwijzaad, griesmeel van harde tarwe, knoflook, kruidencroutons, laurier, majoraan, peterselie, rozemarijn, spek, tarwemeel, tijm en ui

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Linzensoep met aardappel

Ingrediënten:
groene linzen, groentebouillon, kaneelstokje, knoflooktenen, laurierblaadjes, limoen, peper en zout, rode peper, sjalotjes, tomaten, vastkokende aardappels en verse peterselie

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Zure aardappelen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, citroenrasp, doorregen spek, kappertjes, laurierblad, marjolein, tijm, ui, verse peterselie, wijnazijn, zout, zure augurken en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Aardappelen in tomatensaus patatas bravas

Ingrediënten:
aardappel, chilivlokken, knoflook, laurierblad, olijfolie, sherry, sinaasappelrasp, suiker, tomatenblokjes uit blik, ui en verse bladpeterselie

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Ovenschotel van vlees met aardappelen - baeckeofe

Ingrediënten:
bloem, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, peperkorrel, riesling, runderlappen, sylvaner, ui, varkensschouder, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Curry aloo met aardappels en pompoen

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, aardappels, chilipeper, curry, garam masala, gember, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, korianderpoeder, kruiden, kurkuma, laurierblad, paprikapoeder, pompoen, tomaten, ui, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Curry aloo met aardappels en pompoen

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, aardappels, chilipeper, curry, garam masala, gember, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, korianderpoeder, kruiden, kurkuma, laurierblad, paprikapoeder, pompoen, tomaten, ui, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Moro:

Inktvis met aardappelen - chocos con papas

Ingrediënten:
aardappel, fino sherry, inktvis, knoflook, laurierblad, olijfolie, pijlinktvis, rode paprika, spaanse ui, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Brasem met paprika, rode peper en aardappels

Ingrediënten:
aardappel, brasem, citroen, droge sherry, gedroogde rode spaanse peper, gele paprika, knoflook, laurierblad, olijfoliebrood, red snapper, rode paprika, rode ui, verse bladpeterselie en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten en aardappels / vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Haal meer recepten op...