Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Kip uit de oven met aardappels, tijm, citroen & knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, citroensap, kip, knoflook, kookroom, laurier en tijm
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, champignon, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kip, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: