Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Geurige, geroosterde kabeljauw met laurier en citroen
- Ingrediënten:
- citroen, kabeljauwfilet, knoflook, laurier, olijfolie en peterselie
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Nopi: