Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroencitroensapeieidooierkippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotslagroomsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Foodstyling:

Minimuffins met kaasfrosting en bloemen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, eetbare bloemen, ei, kiemgroenten, natriumbicarbonaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, roomkaas, yoghurt, zachte geitenkaas en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Sauce brune - Bruine saus met bloem

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouquet garni, bruine fond, geklaarde boter, gekookte ham, mager spek, olie, peper, reuzel, runderbouillon uit blik, tomatenpuree, ui, wortels en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Foodstyling:

Crostata met abrikozencompote en peper

Ingrediënten:
abrikozencompote, amandelschaafsel, bloem, boter, eidooier, peper, witte basterdsuiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:

Maisbrood met kaas en groene pepers

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cheddar, ei, groene peper, grof maismeel, maïskolf, olijfolie, ui, volle melk, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Rog met witte peper op verse muntdoperwtjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, doperwten, ei, koolzaadolie, lente-ui, munt, olijfolie, peper, rogvleugels, venkelzaad, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Black bean soup - Zwarte bonensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bruine bonen, citroen, ei, hamschijf, knoflook, kruidnagel, laurier, madeira, peper, peperkorrels, prei, soepbeenderen, ui, zout en zwarte bonen

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

De echte Hollandse tomatensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, foelie, groentebouillon, half-om-halfgehakt, laurierblad, margarine, melk, peperkorrels, peterselie, slagroom, soeptomaten, tijm, ui, vermicelli, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

bisque op zijn Frans

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, cognac, croutons, dragon, droge witte wijn, karkas van kreeft, kervel, knoflook, kreeftenboter, kreeftensaus, kreeftenschalen, kreeftenvlees, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, slagroom, stokbrood, tomaat, ui, visbouillon, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

bisque op zijn Schots

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, kreeftenschalen, peper, room, water en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

kreeftensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, garnalenkoppen, kreeftenfond, kreeftenkoppen, kreeftenschalen, laurier, peper, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:

Gevulde rode ui met met appel balsamico-portstroop

Ingrediënten:
appelstroop, balsamicoazijn, bloem, blue d'auvergne, boter, bulgur, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, melk, peper, port, rode ui, walnoten, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit BioBudget:

raapstelenflapjes

Ingrediënten:
azijn, gerookte tofu, kappertjes, knoflook, meel, olijfolie, peper, raapstelen, salie, water en zout

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...