Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gegratineerde groene kool
- Ingrediënten:
- dragon, gruyère, halfvolle room, kool, melk, slagroom, zout, zwarte peper en zwitserse kaas
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bloemkool, boerenkool, boter, broccoli, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, room, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Smokey Goodness:
Bijgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget: