165 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroensapcrème fraîcheeieidooiereiwitgedroogde gistkarnemelkkippenbouillonknoflookolijfoliepeperpeterseliepoedersuikerslagroomsuikeruivolle melkwitte peperzoutzuivelzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Gestremde melk met winterkool

Ingrediënten:
barbarakruid, boter, dilleschermen, dulse, karnemelk, kool, melk, ontbijtspek, oost-indische kers blad, room, stremsel, water en zout

Soort:
salade / soep/bouillon / bouillon / zuivel
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Aromatische berkenstroop met melk en gerst

Ingrediënten:
anijszaad, appelbalsamico, berkensiroop, dextrose, guargom, invertsuiker, klaverzuring, melk, melkpoeder, parelgort, room, roomse kervel, suiker, tijmbloemen, vloeibare stikstof, water, zoethout en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
zuivel
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Aardappelkoek met room - truffat

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, crème fraîche, eierdooier, melk, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui, vastkokende aardappel, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Bessenroomsoesjes

Ingrediënten:
blauwe bessen, eieren, bloem, boter, gedroogde rozenblaadjes, gehakt, melk, pure chocolade, room, slagroom, suiker, water en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / nagerecht uit Honey & co:

Kastanjetaart met zoute karamelsaus

Ingrediënten:
double cream, ei, kastanje, gemalen amandelen, honing, melk, slagroom, suiker, water, whisky en zeezout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:

IJs van espresso

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, eidooier, gemalen koffie, slagroom, vanille-essence, volle melk, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Eendenlever en gerookt buikspek met knolselderijcrème pastinaakchips en siroop van dennentoppen

Ingrediënten:
basilicum, boter, bruine basterdsuiker, buikspek, eendenlever, jeneverbes, knoflook, knolselderij, laurier, melk, mini bospeen, mini pattison, pastinaak, peper, room, rozemarijn, scheuten van jonge dennetoppen, tijm, water, witte basterdsuiker, zeezout, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / wild / gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Chestnut Cream

Ingrediënten:
hazelnootolie, iota carrageen, kastanjepuree, konjac, room, suiker, volle melk, water en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gekookte prei met gerijpt zeewier

Ingrediënten:
appelbalsamico, crème fraîche, dulsebouillon, gelatineblaadjes, kelp, melk, mierikswortel, preiwit, raapzaadolie, room, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Zoete garnalen, zee-egels en kustplanten

Ingrediënten:
bieslookbloemen, dilleolie, garnalen, lepelblad, melk, mosterdbloemen, room, roomse kervelbloemen, schapenzuring, schorrenzoutgras, sint-janskruid, water, zee-egels, zeekoolbloemen, zeeraket, zout en zoutmelde

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Speisekammer:

Pistacheijs

Ingrediënten:
eigeel, pistaches, poedersuiker, room, suiker, vanillepeul, volle melk, water en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / ijs
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Speisekammer:

Nectarineijs

Ingrediënten:
eigeel, nectarine, poedersuiker, room, suiker, vanillepeul, volle melk, water en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / ijs
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Speisekammer:

Kersenijs

Ingrediënten:
amandelessence, eigeel, ontpitte kersen, poedersuiker, room, suiker, vanillepeul, volle melk, water en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / ijs
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

Matze-pap

Ingrediënten:
ei, maïsolie, matze, melk, olijfolie, room, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...