Recept uit Speisekammer:
Szechuan-olie
- Ingrediënten:
- arachideolie, chilivlokken, gember, kaneelstokje, laurier, sechuanpeper, steranijs en zout
- Keuken:
- Chinees / Noord-west-Europees
- Soort:
- vegan / inmaak / saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, limoensap, olijfolie, peper, sesamolie, sojasaus, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Recept uit Goed zoet:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: