212 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbieslookbleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijneieidooiergroentebouillongruyèrekippenbouillonknoflooklauriermelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomspinazietijmuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Wortelflan met amandelsaus

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bospeen, boter, ei, nootmuskaat, sjalot, slagroom en verse bieslook

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Spitskooltaartjes met spekjes

Ingrediënten:
hartig deeg, ei, gerookt spek, nootmuskaat, slagroom, spitskool, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - Allerkerst

Bijgerecht uit Allerkerst:

Sjalottenpuree

Ingrediënten:
kruimige aardappel, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, suiker en zout

Soort:
groente / feestdagen
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:

tartiflette

Ingrediënten:
aardappel, nootmuskaat, olijfolie, reblochon, slagroom en ui

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Prei

Ingrediënten:
boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Elzasser taart - tarte flambée

Ingrediënten:
arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Broodsaus

Ingrediënten:
boter, foelie, laurier, nootmuskaat, peperkorrel, slagroom, ui, vers broodkruim en volle melk

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Stachelbeersauce - Kruisbessensaus

Ingrediënten:
camembert, crème fraîche, dragon, dragonazijn, droge vermout, druivenpitolie, fourme d'ambert, gorgonzola, kardamom, kerriepoeder, kruisbessen, nootmuskaat, peper, sjalot, slagroom, suiker, tijm, wodka en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Recept uit Hoe te eten:

Uiensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, double cream, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, slagroom, ui, uienkookvocht en volle melk

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Allymes taart - tâtre des allymes

Ingrediënten:
arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, ei, fromage blanc, nootmuskaat, peper, ricotta, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Surimisoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, ei, eiwit, laurierblad, nootmuskaat, peper, sjalot, slagroom, surimi, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Quiche aux épinards - Spinaziequiche

Ingrediënten:
boter, diepvriesspinazie, ei, gruyère, lente-ui, nootmuskaat, peper, sjalot, slagroom, spinazie, taartbodem, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch / boter en olie
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Aardappel al forno

Ingrediënten:
ansjovis, double cream, knoflook, laurier, maris piper, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rozemarijn, slagroom, ui, venkelknol en volle melk

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:

Gevulde courgettes

Ingrediënten:
courgette, italiaanse saucijsen, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rundergehakt, slagroom en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:

Subtiele witlofsoep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, slagroom, ui en witlof

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, ei, emmentaler, gruyère, nootmuskaat, slagroom en ui

Soort:
quiche / beslag/deeg
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Cappucino di asparagi

Ingrediënten:
boter, groene asperge, nootmuskaat, room en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Garnalenkroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, frituurolie, hollandse garnalen, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, sjalot, slagroom, verse selderij en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Haal meer recepten op...