Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroensapeigehaktgemberknoflooklauriernootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirozemarijnsjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Warm vlees

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, bouillon, donker bier, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, margarine, nootmuskaat, peper, rundvlees, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:

Kruidige gumbo met vlees

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, cayennepeper, drumsticks, gerookte doorregen bacon, gerookte worst, kippenbouillon, kippendijen, knoflook, laurier, lente-ui, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peterselie, tijm, ui, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al saucijzenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, italiaanse saucijsen, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al ragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Rijst met vlees-groentesaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, amandelschaafsel, azijn, bouillon, gemberpoeder, hamlappen, knolselderij, olijfolie, prei, rijst, savooiekool, suiker en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met een restant gestoofd vlees

Ingrediënten:
basisrecept voor risotto, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, gestoofd vlees, parmezaanse kaas, tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gesmoord vlees met okra - bamia

Ingrediënten:
boter, bouillon, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, lamsvlees, okra, olijfolie, peper, rodewijnazijn, runderstoofvlees, tomaat, tomatenpuree, ui, verse munt en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Egyptisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rode met vlees gevulde tamales - red meat filled tamales

Ingrediënten:
bloem, bouillon, groene olijven met piment, knoflook, komijnpoeder, maïsblad, masa harina, olie, oregano, reuzel, runderschouder, rundvlees, salsa colorado, varkensvlees en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / stomen / feestdagen
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Fondue, bouillon-

Ingrediënten:
champignon, groene paprika, kipfilet, kippenbouillon, gehakt, rode paprika, runderbiefstuk, selderijknol, sherry en varkenshaas

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Choucroute royale

Ingrediënten:
bacon, braadworst, casselerrib, ganzenvet, hambot, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, knakworst, knoflook, kruidnagel, laurier, riesling, rookworst, tijm, ui, varkenspootje, vastkokende aardappel, wortel, zuurkool en zuurkoolspek

Keuken:
Frans / Duits
Haal meer recepten op...