107 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroensapeieidooiereiwitfijne kristalsuikergistkaneelkarnemelkkristalsuikermascarponemeelolieolijfoliepoedersuikerslagroomsuikervloeibare honingvolle melkwateryoghurtzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Bijgerecht uit Made in Italy:

Naanbrood met saffraan en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, ghee, koolzaadolie, melk, saffraan, vloeibare honing, yoghurt, zout en zuiverginszout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more:

Ricottabeignets met sinaasappel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, caprino, ei, fijne kristalsuiker, honing, munt, poedersuiker, ricotta, sinaasappel, volle melk, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Taaitaai

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bruine basterdsuiker, gemalen anijszaad, honing, kaneel, kruidnagelpoeder en melk

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / feestdagen
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Baba met rum

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, boter, ei, honing, melk, rozijnen en rum

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Halfvolkoren sandwichbrood

Ingrediënten:
bloem, honing, instantgist, melk, neutrale olie, suiker, volkorenmeel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Sandwichbrood met havervlokken

Ingrediënten:
bloem, grove havervlokken, honing, instantgist, melk, neutrale olie, suiker, tarwezemelen, volkorenmeel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept / traktatie uit De dikke vegetariër:

Engelse muffins

Ingrediënten:
bloem, honing, instantgist, melk, neutrale olie, suiker en zout

Keuken:
Amerikaans / Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Vlierbloesembeignets

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gemalen kaneel, honing, melk, olijfolie, tafelsuiker, vlierbloesem en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Snack of tussendoortje uit Eten en zo:

Ricotta-honingbeignets

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, bloem, ei, honing, melk, poedersuiker, ricotta, sinaasappels en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Sauerteig - Knäckebrot

Ingrediënten:
honing, patentbloem, roggemeel, volle melk, zout en zuurdesem obv rogge

Keuken:
Zweeds / Noord-west-Europees
Soort:
brood en broodgerecht / inmaak / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Kruidkoek

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bruine suiker, ingelegde gember, gembersiroop, honing, koekkruiden, melk, sukade en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Cateau de crepes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dille, ei, gerookte zalm, honing, huttenkase, melk en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:

crêpes gevuld met appel

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, handappel, honing, melk, slagroom, suiker, zoete cider en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
fruit / pannenkoeken en flensjes
Haal meer recepten op...