Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Patrijzen met rozijnen gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, melk, olijfolie, patrijs, peper, rozijnen, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bieslook, boter, cayennepeper, citroensap, ei, eidooier, gruyère, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Bijgerecht uit Polpo:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit De pastabijbel: