326 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroensapeigedroogde gistgistkaneelknoflookkristalsuikermaïzenanootmuskaatolieolijfoliepatentbloempeperpoedersuikerroomslagroomsuikeruivolle melkzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

marokkaans brood

Ingrediënten:
bloem, eidooier, gedroogde gist, melk, olijfolie, venkelzaad, vloeibare honing, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Abrikozenkolaches - abricot kolaches

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, gedroogde abrikoos, gedroogde gist, kaneelpoeder, melk, plantaardige olie, slagroom, suiker, vanille-essence, water en zout

Keuken:
Tsjechisch / Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude aspergesoep

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, groene asperges, melk, peper, slagroom, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Soufganioth of ponchkes - Chanoeka-jamdonuts

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, droge gist, ei, eidooier, frambozenjam, melk, plantaardige olie, poedersuiker, rode-bessenjam, vanille-essence, water, zout en zure room

Keuken:
Midden-Europees / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Challe

Ingrediënten:
bloem, brood, eidooier, gist, maanzaad, melk, roomboter, suiker, water en zout

Keuken:
Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Speculaaspopjes

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, basterdsuiker, boter, eidooier, melk, speculaaskruiden, water, zeeuwse bloem en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:

Heiligenbrood

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, fijne kristalsuiker, gele rozijnen, gist, melk, olijfolie, walnoten en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:

Tropézienne met pijnpitten en rozenwater

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde gist, maïzena, melk, patentbloem, pijnpitten, poedersuiker, rozenwater, slagroom, suiker, vanillestokje, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Provençaals fruchtenbrood - fougasse

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, gekonfijte citrusschil, gekonfijte vruchten, instantgist, melk, olijfolie, oranjebloesemwater, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
brood en broodgerecht / feestdagen
Haal meer recepten op...