36 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterchampignoncognachaasjeneverbesknoflookkonijnkruidnagellaurierolijfoliepeperrode wijnsjalotsuikertijmtomatenpureeuivleesbouillonwaterwildbouillonwitte wijnwortelzoutzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Hachee van wild varken

Ingrediënten:
bloem, boter, groentebouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode wijn, tijm, ui, wildbouillon, wild zwijnsvlees en zout

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Wild zwijn op Lainze wijze

Ingrediënten:
champignon, citroensap, ganzenlever, hertenfilet, laurierblad, meel, peperkorrel, rode aalbessen, rode wijn, soepgroenten, varkensribstuk, verse tijm, vet spek, wildfond, zout, zure room en zwezerik

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

Stoofpot van konijn met zilveruitjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bruine rietsuiker, kaneelstokje, knoflook, konijn, laurierblaadjes, olijfolie, pimentbessen, rode wijn, rodewijnazijn, tomatenpuree, verse rozemarijn, water, wortels, zilveruitjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Olipodrigo

Ingrediënten:
aardappel, bloem, chipolataworstjes, eidooier, eringi, groene asperge, half-om-halfgehakt, hartzwezerik, jeneverbes, kalfsjus, kalfswang, kaneelstokje, knolselderij, kwartel, lamsschenkel, laurierblad, meiknol, paneermeel, peper, pistaches, prei, rode ui, rundermerg, steranijs, ui, varkenspoot, water, witte peperkorrels, zilverui en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

konijn salmorejo

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, oregano, paprikapoeder, sherryazijn, sjalot, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gesmoorde kwartels

Ingrediënten:
bloem, kaneel, kwartel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:

Duiven met cognac - pichones al coñac

Ingrediënten:
bloem, bouillon, cognac, duif, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode wijn, versgemalen zwarte peper, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Konijn met bloed

Ingrediënten:
bloed, bloem, knoflook, konijn, kruidnagel, laurierblad, mager buikspek, peper, rode wijn, ui, verse tijm, vleesbouillon, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gestoofd konijn

Ingrediënten:
bloem, gele rozijnen, groentebouillon, knoflook, konijn, laurier, olijfolie, pijnboompitten, rode wijn, suiker, ui, witte wijnazijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijn in´t zuur - knien in ´t zoer

Ingrediënten:
appelstroop, azijn, bloem, boter, konijnenbout, konijnenpoot, laurierblad, peperkoek, ui en water

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild / pekel en marinades
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Stoofschotel van hert

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, cognac, droge marsala, hert, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, piment, prosciutto, rode wijn, rodewijnazijn, runderbouillon, ui, verse peterselie en rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zoete haas - lepre dolce forte

Ingrediënten:
bloem, boter, haas, laurierblad, olijfolie, pancetta, peper, pijnboompitjes, pure chocolade, rode wijn, suiker, sultana's, vleesbouillon, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Haas met wijn - lepre al vino

Ingrediënten:
bloem, boter, haas, hazenbloed, hazenlever, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, pittige rode wijn, sjalot, slagroom, ui, verse salieblaadjes, verse tijm, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / marinade / feestdagen
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Konijn met slakken - conejo con caracoles

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kaneelpijpje, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, peper, rode wijn, scherp paprikapoeder, slakken, tomaat, ui, verse peterselie, vleesbouillon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:

Gemarineerde haas

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, haas, jeneverbes, kalfslever, knoflook, laurier, majoraan, pancetta, peper, pure chocolade, rode wijn, salie, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Haas met bloed

Ingrediënten:
bloem, jonge haas, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mager buikspek, peper, rode wijn, ui, verse tijm, vleesbouillon, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild / pekel en marinades
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gestoofd konijn met spek, tomaten en tuinbonen

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, gerookte spekjes, halfgedroogde tomaatjes, jong konijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, tuinbonen, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild / feestdagen / pekel en marinades
Haal meer recepten op...