Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Patrijzen met rozijnen gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, melk, olijfolie, patrijs, peper, rozijnen, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bieslook, boter, ei, knoflook, nootmuskaat, olie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: