Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli lahana dolmasi - Koolbladeren met vlees
- Ingrediënten:
- lamsgehakt, peper, peterselie, rijst, ui, water, witte kool en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, courgette, gehakt, groente, knoflook, kool, olie, olijfolie, paprika, pasta, peper, rijst, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: