381 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroeneikerstomaatknoflookkomkommerkorianderlente-uimuntolieolijfoliepeterselierode paprikarode uisjalotsuikertijmtomatenpureewaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

snoekbaars met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, ei, mayonaise, milde mosterd, olie, peper, sjalot, snoekbaars, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gevulde tomaten

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, gerookte tonijnfilet, jonge prei, lente-ui, peper, peterselie, tomaten en zout

Soort:
vis
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Tomaten-bouillabaisse

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, gele paprika, gepelde rauwe garnalen, groentebouillon, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, witvisfilet en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Buffet / bijgerecht uit De zomerkeuken:

Sperziebonen met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, pruimtomaten, sperziebonen, ui, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ingelegde ui

Ingrediënten:
appelciderazijn, chilivlokken, eieren, gedroogde oregano, groenten, ingelegde ui, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagels, limoenen, peperkorrels, rode uien, vruchtensap, sinaasappelschil, sla, suiker, zout, ui, vlees, water en zuivel

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Basis bonensla met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde bonen, linzen, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, sjalot, spliterwten, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mungboon soep met tomaat

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, druivenpitolie, fenegriekzaad, gedroogde rode chilipeper, gember, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, lente-ui, maïsolie, mungbonen, stevige tofu, tomaat, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomatig gestoofde tuinbonen

Ingrediënten:
citroensap, ei, gedroogde tuinbonen, gigantes, limaboon, marjolein, olijfolie, peper, peterselie, tomaten, tomaten uit blik, tuinboon, ui, witte boon en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

linzensalade met tomaat en dille

Ingrediënten:
bruine linzen, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, peper, rode ui, rodewijnazijn, suiker, verse dille en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Aubergine, aardappels en tomaten

Ingrediënten:
aubergines, charlotte aardappels, citroensap, eieren, knoflook, koriander, olijfolie, peterselie, rode ui, sumak, tahin, thaise srirachasaus, tomaten, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Harira met snijbiet, tomaten en oregano

Ingrediënten:
bleekselderij, chana dal, citroensap, geelwortelpoeder, groene linzen, kaneel, knoflook, kruidnagelpoeder, lamsnek, nootmuskaat, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, snijbiet, tarwebloem, tomaat, ui, verse koriander, oregano, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Tomaten met rijstvulling en extra specerijen

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, dille, gemalen kruidnagel, kaneel, munt, olijfolie, peper, pijnboompitten, piment, risottorijst, rozijnen, suiker, ui, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Hassans bleekselderij-wittebonensoep met tomaat en karwij

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, cannellinibonen, citroensap, karwijzaad, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, peper, radijs, rucola, selderijzout, tomaat, turks brood, zout, zuring en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Haal meer recepten op...