Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Tabbouleh: bulgursalade met tomaten, peterselie en munt
- Ingrediënten:
- bindsla, bosui, bulgur, citroensap, extra vierge olijfolie, little gem, munt, peterselie en trostomaat
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bulgur, citroen, courgette, kerstomaat, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, lente-ui, olie, olijfolie, peper, rode ui, suiker, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Salade:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch uit Fresh en light:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Turkse kookkunst: