Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Kalfsvlees met knoflook - aillade gasconne
- Ingrediënten:
- broodkruim, ganzenvet, kalfsschouder, knoflook, peper, suiker, tomaat en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kalfsbotten, kalfsgehakt, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier: