Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Sjalot gestoofd in boter
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Ontbijt / brunch / lunch uit A propos bistro:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal: