Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappel-groentepuree met kool
- Ingrediënten:
- boter, kool, kruimige aardappel, melk, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bloemkool, boerenkool, broccoli, ei, groente, groentebouillon, kaas, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, suiker, tijm, ui, volle melk, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Lunch / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit Alles over kool:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem: