Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Kip uit de oven met aardappels, tijm, citroen & knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, citroensap, kip, knoflook, kookroom, laurier en tijm
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloemige aardappel, dragon, droge witte wijn, eidooier, fleur de sel, groente, half-om-halfgehakt, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2: