Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderpastei met aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, melk, olijfolie, rozijnen, rundergehakt, suiker, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, bloemige aardappel, citroen, ei, fijne kristalsuiker, groente, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rode wijnazijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit Indonesie:
Ontbijt uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks: