Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, tomaat, tuinkruiden, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Lunch / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag: