Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, volle melk, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept uit Patisserieboek:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:
Brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen: