Diner uit Anatolië:
Kirlangiç çorbasi - Schorpioensoep
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroensap, dille, droge witte wijn, eidooier, knoflook, knolselderij, olijfolie, schorpioenvis, tomaat en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, droge witte wijn, ei, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner uit Anatolië:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: