830 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloemcitroencitroenraspeieiwitkaneelknoflookkristalsuikermelknootmuskaatolijfoliepaneermeelpeperpeterseliepoedersuikerroomsjalotslagroomsuikeruiwaterwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Hollandaise

Ingrediënten:
boter, citroensap en eidooier

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Alex Hoffler en Stacey O'Gorman - Meringue

Recept uit Meringue:

Passievruchtencurd

Ingrediënten:
boter, citroensap, eidooier, passievruchtenpulp en witte basterdsuiker

Soort:
zoet / chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Vis Koekje Erbij?

Ingrediënten:
bosuitjes, citroensap, eidooier, korianderblaadjes, kruimige aardappels, olijfolie en roomboter

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Paling in het groen

Ingrediënten:
boter, citroenmelisse, citroensap, dragon, eidooier, kervel, paling, peterselie, pimpernel, salie, sjalot en zuring

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Basisrecept uit Hoe te eten:

Korstdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, crème fraîche, eidooier, sinaasappelsap, yoghurt en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Béarnaise

Ingrediënten:
boter, citroensap, dragon, dragonazijn, eidooier, kervel, peperkorrel, sjalot, wijnazijn en witte wijn

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Hollandaisesaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, eidooier en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Recept uit Liever lokaal:

Hollandaisesaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, eidooier, peper, wijnazijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Deep-Fried Hollandaise

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, citroenzuur, ei, eidooier, frituurvet, gelatine, gellan, laag-acyl, natriumhexametafosfaat, paneermeel van muffin, ultra-sperse® en water

Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...