52 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijnhaasjeneverbesknoflookkonijnkruidnagellaurierolijfoliepatrijspeperrode wijnsjalotsuikertijmtomatenpureeuiverse salieblaadjesvleesbouillonwitte wijnwortelzoutzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Hachee van wild varken

Ingrediënten:
bloem, boter, groentebouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode wijn, tijm, ui, wildbouillon, wild zwijnsvlees en zout

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Wild zwijn met olijven - cinghiale alle olive

Ingrediënten:
boter, groene olijven zonder pit, knoflook, laurierblad, mager wild zwijn, olijfolie, peper, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes, verse tijm, witte wijn, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:

Gemarineerde haas

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, haas, jeneverbes, kalfslever, knoflook, laurier, majoraan, pancetta, peper, pure chocolade, rode wijn, salie, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Olipodrigo

Ingrediënten:
aardappel, bloem, chipolataworstjes, eidooier, eringi, groene asperge, half-om-halfgehakt, hartzwezerik, jeneverbes, kalfsjus, kalfswang, kaneelstokje, knolselderij, kwartel, lamsschenkel, laurierblad, meiknol, paneermeel, peper, pistaches, prei, rode ui, rundermerg, steranijs, ui, varkenspoot, water, witte peperkorrels, zilverui en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

Stoofpot van konijn met zilveruitjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bruine rietsuiker, kaneelstokje, knoflook, konijn, laurierblaadjes, olijfolie, pimentbessen, rode wijn, rodewijnazijn, tomatenpuree, verse rozemarijn, water, wortels, zilveruitjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gesmoorde kwartels

Ingrediënten:
bloem, kaneel, kwartel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:

Konijn salmorejo

Ingrediënten:
droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, konijn, laurier, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rode chilipeper, sherryazijn, ui, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Patrijs in chocoladesaus - perdiz con chocolate

Ingrediënten:
gevogeltebouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, patrijs, peper, pure chocolade, sherry-azijn, sjalot, suiker, varkensreuzel, verse peterselie, vet spek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Hertenbout met paddestoelen - ciervo a la motañesa

Ingrediënten:
bloem, hertenbout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, peper, rode wijn, rookspek, rozemarijn, serranoham, sjalot, tijm, tomaat, verse peterselie, vleesbouillon, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Gemarineerde (rode) patrijs - perdiz en escabeche

Ingrediënten:
citroen, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, patrijs, peper, scherp paprikapoeder, suiker, ui, oregano, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, witte-wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Konijn met bloed

Ingrediënten:
bloed, bloem, knoflook, konijn, kruidnagel, laurierblad, mager buikspek, peper, rode wijn, ui, verse tijm, vleesbouillon, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Hazenpeper

Ingrediënten:
boter, gevogeltefond, hazenbout, jenever, knoflook, laurierblad, mager spek, peper, sjalot, suiker, trappistenbier, ui, verse tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Potjesvlees

Ingrediënten:
bladgelatine, droge witte wijn, kalfspoulet, kippenbout, konijnenbout, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, ui, verse tijm, winterwortel, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / vlees / schuim/mousse/gelei
Haal meer recepten op...