Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, boter, cayennepeper, champignon, citroen, dragon, droge witte wijn, eidooier, kalfsvlees, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Ons bakboek:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit De worst story:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: