Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
RIJST met vermicelli
- Ingrediënten:
- basmatirijst, boter, groentebouillon, laurierblaadjes, rijst en vermicelli
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- rijst / pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroen, courgette, droge witte wijn, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, risottorijst, saffraan, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Ciao Bella:
Bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek: