85 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercitroengembergroentehoningknoflookkruidenkruidnagelmelkolijfoliepastapeperrijstspecerijensuikertarwebloemuivetwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Pompoenbier

Ingrediënten:
beslag, bier, gember, gerst, gist, kaneelstokje, koekkruiden, kruidnagels, nootmuskaat, pompoen, suiker, water en zaden

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Biryani Chicken

Ingrediënten:
aardappel, basmatirijst, chicken korma, chilipoeder, kaneelstokje, karwijzaad, komijnzaad, korianderchutney, korianderpoeder, kurkuma, laurier, limoen, munt, nootmuskaat, raita, rijstolie, saffraan, steranijs, tomaat, ui, venkelzaad, water, zout, zwarte kardemompeulen en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Brigadeiros

Ingrediënten:
amandelen, amandelmelk, cacaonibs, cacaopoeder, gehakt, kaneel, kokosbloesemsuiker, kokosolie, kokosrasp, medjouldadels, nootmuskaat, notenpasta, rijst, zout, kaneel, water en zonnebloempitten

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Mortadella

Ingrediënten:
insta cure® 1, kaneel, knoflookpoeder, korianderzaad, microcrystallijn cellulose, nootmuskaat, witte peper, pistache, transglutaminase (activa®), varkensschouder, vetspek, water en witte wijn

Soort:
worst
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Alkermes (alkermes)

Ingrediënten:
alcohol, anijszaad, betanine, gedroogde sinaasappelschil, kaneel, kardemomzaad, korianderzaad, kruidnagel, nootmuskaat, rozenwater, suiker, vanillepeul en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Veggie Biryani

Ingrediënten:
aardappel, basmatirijst, bloemkool, broccoli, cashewnoten, chilipoeder, gedroogde pruim, granaatappelpitjes, kaneelstokje, kardemompeulen, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, korianderpoeder, kurkuma, laurier, limoen, munt, nootmuskaat, rijstolie, saffraan, sperziebonen, steranijs, tomaat, ui, venkelzaad, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Börek-sigaren met hersenen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, citroenrasp, ei, eidooier, frituurolie, gedroogde munt, haloumi, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, lamshersenen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, sjalot, ui, water en yufkavellen

Keuken:
Turks
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Lunch uit De Zilveren Lepel:

Gestoomde asperges met burrata en saffraansaus

Ingrediënten:
asperge, boter, burrata, groene asperge, kaneel, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, saffraanpoeder, verse salieblaadjes, voorgeweekte stokvis, water, witte asperge en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente / kaas
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Hasseltse speculaas

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, boter, bruine suiker, eieren, gemalen kruidnagel, kaneel, kristalsuiker, natriumbicarbonaat, nootmuskaat, vetstof en water

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Taaitaai

Ingrediënten:
gemalen anijszaad, gemberpoeder, honing, keukenstroop, ei, roggemeel, tarwebloem, soda, kaneel, nootmuskaat en water

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:

Olifantenoren - elephant ears

Ingrediënten:
bloem, ei, gedroogde gist, kaneel, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, boter, plantaardig vet, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / nagerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Appeldessert

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, bruine suiker, citroenrasp, kaneel, nootmuskaat, suiker en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Gevulde mosselen op Istanbulse wijze

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, dille, kaneel, knoflook, kortkorrelige rijst, krenten, mosselen, nootmuskaat, olijfolie, pijnboompitten, trostomaat, ui en water

Keuken:
Turks
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Mango-Chutney

Ingrediënten:
appel, appelazijn, gember, kaneel, kerriepoeder, knoflook, mango, nootmuskaat, poedersuiker, rode chilipeper, ui, water en zout

Keuken:
Indiaas / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / chutney/pickle/jam/compote
Haal meer recepten op...