85 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouilloncitroencitroensapeikalfsvleeskruidenolieolijfoliepeperrode paprikasjalottijmtomaatuivetvleeswaterwitte wijnwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerde kalfslever

Ingrediënten:
ei, kalfslever, knoflook, paneermeel, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Penne met kalfslever

Ingrediënten:
basilicum, boter, droge witte wijn, kalfslever, knoflook, pancetta, pasta, pecorino romano, penne rigate, peterselie, pruimtomaten, salie, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Kalfslever met persillade

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfslever, knoflook, peterselie, sjalotjes, verse dragon, versgemalen zwarte peper, vlees en zeezout

Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Kalfslever met spek en puy-linzen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gerookte spekreepjes, kalfslever, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, puy-linzen, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zilveruitjes en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
vlees / feestdagen
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Gebakken lever met gehakte salade en yoghurt-komijnsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, groene paprika, kalfslever, kerstomaat, knoflookteen, komijnzaad, komkommer, olijfolie, rode paprika, rode ui, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Turks
Soort:
vlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

kalfsstoofpot met tuinbonen

Ingrediënten:
fino sherry, gemalen zwarte peper, kalfsvlees, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, tuinbonen, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Kaassalade "Keukenfee"

Ingrediënten:
doperwten, emmentaler, gruyère, kalfsvlees, knoflook, mayonaise, roquefort, suiker, tabasco, tuinkruiden en yoghurt

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Stamppot à la marocaine

Ingrediënten:
bladspinazie, citroensap, kalfsvlees, knoflook, komijn, kruimige aardappel, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stamppot / vlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfsrolletjes "Provence"

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, ei, kalfsvlees, kerrie, knoflook, mayonaise, peterselie, rauwe ham, sinaasappel, sla, vinaigrettesaus, walnoten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Veau Marengo

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, champignons, droge witte wijn, peterselie, kalfsbouillon, kalfsvlees, olijfolie, rijst, sinaasappel, sjalotjes, knoflook, tomaten, tomatenpuree en zout & peper

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde haas - lièvre en cabessal

Ingrediënten:
armagnac, buikspek, cahors-wijn, droge rode wijn, ei, haas, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, ontbijtspek, oud brood, pancetta, peper, prosciutto, rauwe ham, sjalot, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gepocheerde gevulde kalfsborst (met vulling 1 met brood) - farci bouilli

Ingrediënten:
bouquet garni, broodkruim, ei, gemalen piment, grof zeezout, grof zout, kalfsborst, kalfsvlees, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, pekelspek, peper, prosciutto, rauwe ham, rundermerg, snijbiet, spinazie, ui, verse dragon, verse peterselie, vetspek, wortel, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Franse kalfsragout

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, champignons, cognac, bladpeterselie, kalfsbouillon, kalfsvlees, boter, knoflook, kruidnagels, slagroom, bleekselderij, ui, wortelen en zout & peper

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gevulde kalfsrollade - farsumagru

Ingrediënten:
bouillon, caciocavallo, ei, ham, kalfsvlees, knoflook, laurierblad, majoraan, olijfolie, peper, rode wijn, salsicce, spek, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...