Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Sjalotten à la Milanese
- Ingrediënten:
- bonte salie, boter, gremolata, knoflook, opgelegde tomaten, salie, selderij, sjalot, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, droge witte wijn, groente, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, saffraan, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Honey & co:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit Koken met kruiden:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: