Snack of tussendoortje uit Arabia:
Sfouf met cacao en nootmuskaat
- Ingrediënten:
- amandel, bloem, cacaopoeder, kaneel, nootmuskaat, poedersuiker, sesamzaad, smen, venkelzaad en zonnebloemolie
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- zoete hapjes
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rundergehakt, slagroom, specerijen, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Arabia:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit De banketbakker:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Wereldbroodjes:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Kook met Jamie:
Lunch uit Eten met z'n allen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: