953 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembloemkoolboterbroccolicitroensapeigembergroenteknoflookkorianderlente-uiolijfoliepeperplantaardige oliepreisesamoliesjalotsojasaussuikertaugéuiwaterwitte koolwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Kool met mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, ei, kool, tomaat, vastkokende aardappel, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Zoetzure kool

Ingrediënten:
groene kool, olie, sojasaus, suiker, witte kool en witte wijnazijn

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kool

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, kool, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Brunch / lunch / bijgerecht uit Boerenkool:

Caesarsalade Met Kool

Ingrediënten:
ansjovis, boerenkoolbladeren, eierdooier, olie, olijfolie, palmkoolbladeren, rode-wijnazijn, spek, yoghurt en zuurdesembrood

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Bijgerecht uit Recepten voor de wok:

Knapperige kool

Ingrediënten:
groente, jeneverbes, knoflook, plantaardige olie, poedersuiker, savooiekool en zout

Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken mosselen met kool - kerang goreng dan kol

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, citroen, gemberwortel, ketjap benteng manis, knoflook, limoen, maïzena, mosselen, olie, sjalot, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Rendang van rode kool

Ingrediënten:
gember, kerrie, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, peper, rode kool, sambal, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...