Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, donkere sojasaus, ei, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, peper, pindakaas, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, suiker, ui, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Rauw:
Recept uit Lima - het kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Modernist Cuisine [5]: