Recept uit Keukendagboek 2:
Mosselsoep met tomaten en basilicum
- Ingrediënten:
- citroensap, peterselie, brood, mosselen, schelpen, knoflook, tomaten, tomatensaus, ui, water, zout en zwarte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, courgette, groente, knoflook, komkommer, koriander, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, suiker, tomatenpuree, ui, vruchtensap, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Wild en gevogelte:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Recept uit Pizza & pasta:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Smakelijke salades:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken: