305 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloembotercitroencitroensapcourgettegistknoflookmozzarellamuntolieparmezaanse kaaspastapeperpeterseliepijnboompittenpreisuikertijmtomaatuizout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Risotto met kruiden

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, boter, dille, groentebouillon, kervel, marjolein, munt, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, rondkorrelige rijst, saffraan, water, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Knoflookbroodjes met kruiden

Ingrediënten:
droge gist, boter, kruiden, olijfolie, semolina, tarwebloem, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Ravioli met gamba's, Thaise basilicum en tamarinde

Ingrediënten:
cederappel, chinese bieslook, citroengras, djeroek poeroet, eidooier, gamba's, gember, gyozavellen, heldere schaaldierenbouillon, olijfolie, radijs, rijstazijn, shii-takes, suiker, tamarindepasta, thaise basilicum, vietnamese koriander en water

Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kruiden-risotto uit les Baux - risotto des baux

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, knoflook, langgraanrijst, laurierblad, olijfolie, peper, room, salieblaadjes, sjalot, verse basilicum, verse rozemarijn, verse tijm, water, witte camarguerijst en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

La pizza rossa

Ingrediënten:
basilicum, bloem, gist, honing, knoflook, olijfolie, tomaat in blik en water

Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Farfalle met tomaten-doperwtensaus

Ingrediënten:
basilicum, diepvrieserwtjes, farfalle, mascarpone, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Auberginesaus

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, groentebouillonblokje, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, pomodori, rode chilipeper, rode wijn, saffraanpoeder, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...