Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, cayennepeper, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, pasta, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: