Recept uit Gemüse! :
Fettucine met zalm en prei
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, fettucine, peper, prei, room, sjalot, visfond, water, witte wijn, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouquet garni, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, gember, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, selderij, sjalot, tijm, tomaat, ui, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Basisrecept uit Tajine:
Snack / diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: