Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Avgolemono (kippensoep met ei & citroen)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, ei, kip, langkorrelige rijst, peterselie, witte ui, wortel en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, droge witte wijn, eidooier, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner uit Anatolië:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Turks kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Gemüse! :
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Noma:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: