Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Vlaamse karbonade
- Ingrediënten:
- bier, brood, dunne lende, laurier, meel, mosterd, olie, rundernek, runderschouder, suikerklontjes, tijm, ui en water
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bouillon, citroensap, ei, fond, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Made in Italy:
Bijgerecht uit Provence:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Recept van Oh My Dish:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal: