Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht / basisrecept uit Kook met Jamie:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / basisrecept uit Het tapas boekje: